|

Trabzonsporlu yöneticiden 'CAS' açıklaması

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, futbolda 2010-2011 sezonuna ilişkin şike davası kapsamında haklarının verilmediği gerekçesiyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptıkları başvurunun reddedilmesine ilişkin gerekçeli kararı beklediklerini, buna göre daha önce belirledikleri yol haritasını uygulayacaklarını açıkladı.

Yeni Şafak
19:00 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 19:02 - 27/03/2017 Pazartesi
AA
Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral'dan CAS kararının ardından ilk açıklama geldi.
Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral'dan CAS kararının ardından ilk açıklama geldi.

Gökhan Saral yaptığı açıklamada, bordo-mavili kulübe henüz konuyla ilgili ulaşan bir yazının bulunmadığını, ancak Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinden konuyla ilgili kararı öğrendiklerini ifade etti.



Gökhan Saral, şunları söyledi;


  • "Biz CAS müracaatımızda oluşabilecek her türlü olumlu ya da olumsuz karara göre yol haritamızı ve argümanlarımızı belirlemiştik. Gerekçeli kararın kulübümüze ulaşmasının ardından değerlendirme yapacağız. Daha sonra da önceden belirlediğimiz şekilde yol haritamıza devam edip, FIFA'ya başvuruda bulunacağız. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Hak arama mücadelemiz şampiyonluk kupamız müzemize gelene kadar devam edecektir. Bu yoldan taviz ve dönüş yoktur."


CAS'tan Trabzonspor'a ret




#Gökhan Saral
#Süper Lig
#Trabzonspor
7 yıl önce
default-profile-img