|

Wesley Sneijder resti çekti

Galatasaray'daki geleceği tartışılan isimlerden olan Hollandalı yıldızın, yönetime gönderdiği mesajda, "26 Haziran'da başlayaçak kampa kadar hakkımdaki kararı verin. Gelecek planlarında yer almıyorsam kampa katılmak yerine alimle geleceğim adına karar almalıyım" dediği belirtildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/06/2017 Pazar
Güncelleme: 02:02 - 25/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Wesley Sneijde
Wesley Sneijde

Transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray'da en çok merak edilen konuların başında takımdan kimlerin ayrılacağı da geliyor. Taraftarların, sarı-kırmızılı takımda devam edip etmeyeceğinin cevabını sabırsızlıkla bekledikleri isim ise Hollandalı Wesley Sneijder olarak öne çıkıyor. 33 yaşındaki oyuncunun ise hakkındaki son kararı beklediği ve duyduğu rahatsızlığı yönetime de ilettiği ifade edildi. Sarı-kırmızılı takımın 26 Haziran'daki kampına çağrılan Sneijder'in, bu tarihe kadar bir karara varılmasını istediği belirtildi. 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen ayrılığı gündemde olan Sneijder'in, "26 Haziran'a kadar Galatasaray'daki geleceğim hakkında bir karara varın. Gelecek planlarında yer almıyorsam kampa katılmak yerine ailemle geleceğim adına karar almalıyım" ifadelerini kullandığı belirtildi.

HOLLANDA'DAN AJAX İDDİASI

Hollanda basını tarafından ortaya atılan bir iddia ise Sneijder'in takımda kalmasından yana olan taraftarların keyfini kaçıracak cinsten. Sneijder için Ajax'ın ciddi bir seçenek olduğu ve Hollanda temsilcisinin de böyle bir transfere sıcak baktığı ifade edildi. Ajax'ın, Sneijder'in durumunu yakından takip ettiği ve yaşanacak gelişmelere göre adımlarını atacağı belirtildi. Bunun yanında Galatasaray'ın bir başka Hollandalısı Nigel de Jong'un da Ajax'ın radarında olduğu kaydedildi. Oyuncuların, yüksek yıllık ücretlerinin ise düşündürücü olduğuna dikkat çekildi.

#Wesley Sneijder
#Galatasaray
7 yıl önce