|

'Wiel takımdan ayrılmak istiyor' iddiası

Manchester United maçında kadroya alınmayan Van der Wiel'in, "Fenerbahçe'ye yedek kulübesinde oturmaya gelmedim" diyerek menajerini İstanbul'a çağırdığı belirtildi.

Yeni Şafak
11:43 - 23/10/2016 Pazar
Güncelleme: 12:32 - 23/10/2016 Pazar
Diğer
Sezon başında Gökhan Gönül'ün yerine transfer ettiği Van der Wiel, sarı-lacivertli formayla çıktığı 11 maçta 1 asist yaptı.
Sezon başında Gökhan Gönül'ün yerine transfer ettiği Van der Wiel, sarı-lacivertli formayla çıktığı 11 maçta 1 asist yaptı.

Sarı-lacivertlilerin sezon başında Gökhan Gönül'ün yerine transfer ettiği Van der Wiel'in Manchester United mücadelesinde kadroda olmaması dikkat çekmişti. Kadro dışı kalan Hollandalı futbolcunun yönetime rest çekerek menajerini İstanbul'a çağırdığı iddia edildi.



"Oynamak için geldim"

AMK Spor'un haberine göre Wiel; "Kariyerim ortada. PSG ile şampiyonluklar, kupalar kazanmış bir oyuncuyum. Buraya oynamak için geldim. Futbol bir takım oyunudur, başarı da başarısızlık da takımındır. Kötü sonuçların faturası tek başına bana yüklenemez" ifadelerini kullandı.



Takımdan ayrılmak istiyor

28 yaşındaki futbolcunun, Teknik Direktör Advocaat ile de tartışma yaşadığı ifade edildi. Konyaspor maçında da kadroda olması beklenmeyen Wiel'in, menajerini İstanbul'a çağırdığı aktarıldı. Takımdan ayrılmak isteyen Wiel'in menajerinin yönetimle bir araya gelip sorunları konuşacağı belirtildi.









#Van der Wiel
#Fenerbahçe
7 yıl önce