|

Galatasaray 24 Erzincanspor özet ve golleri -Ziraat Türkiye Kupası özet

Galatasaray 24 Erzincanspor maç özeti ve golleri izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası maçında bu akşam Galatasaray evinde 24 Erzincanspor ile karşılaştı. Grup eleme maçlarının sonuncusu için sarı-kırmızılı ekip sahaya as kadroyla çıktı. Maçın ilk dakikalarında gelen gol ile Galatasaray öne geçerken, goller peş peşe geldi. Bu maçın geniş özetini, gollerini ve maçtan son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:41 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 22:44 - 24/01/2017 Salı
IHA

Galatasaray 24 Erzincanspor özet ve gollerin görüntülerini izleme sayfasını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası Grup eleme son maçında Galatasaray ile 24 Erzincanspor

karşılaştı. Galatasaray ilk dakikalarda 24 Erzincanspor karşısında öne geçsede goller peş peşe geldi. Mücadelenin 27. dakikası 3-2'lik skor ile geçildi. Galatasaray 24 Erzincanspor maçını özetini, gollerini ve önemli dakikalarını haberimizden bulabilirsiniz. işte karşılaşmaya dair tüm detaylar.Galatasaray 24 Erzincanspor özeti ve golleri izlemek için tıkla



Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Anagold 24 Erzincanspor'u konuk ettiği son hafta maçına ideale yakın bir kadroyla çıktı.



Karşılaşmada alacağı beraberlikte bile üst tura çıkma hakkı elde edecek sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, çok büyük bölümü as oyunculardan oluşan bir 11'le takımını sahaya sürdü.



Takımın as file bekçisi Fernando Muslera'nın kadroda yer almadığı Galatasaray'da kaleye Cenk Gönen geçerken, savunmada ise Sabri Sarıoğlu, Ahmet Yılmaz Çalık, Semih Kaya ve Martin Linnes forma giydi. Savunmanın önünde De Jong ve Josue, kanatlarda ise Garry Rodrigues ve Armindo Bruma görev aldı. Forvet arkasında Wesley Sneijder'in oynadığı sarı-kırmızılı takımın ileri ucunda ise Lukas Podolski sahaya çıktı.



- Selçuk ve Yasin yedekte


Jan Olde Riekerink, takımın as oyuncularından Selçuk İnan ve Yasin Öztekin'i yedekler arasında tuttu. Hollandalı teknik adam, Fernando Muslera'nın yanı sıra Eren Derdiyok ve Lionel Carole'ü de maçın kadrosuna almadı.



Cezalı Hakan Balta ile tedavilerine devam edilen Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Serdar Aziz'in de kadrosunda bulunmadığı sarı-kırmızılı takımın diğer yedekleri ise Ahmet Şen, Kerem Çalışkan, Soner Gönül, Birhan Vatansever ve Luis Cavanda oldu.



- Taraftar ilgi göstermedi


Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Anagold 24 Erzincanspor ile yaptığı maça ilgi göstermedi. Karşılaşmanın oynandığı Türk Telekom Arena'nın tribünlerinde çok az sayıda sarı-kırmızılı taraftar yer aldı.



#Galatasaray
#Anagold 24 Erzincanspor
#Maç özeti
#Özet
#maç golleri
#Ziraat Türkiye Kupası
7 yıl önce