|

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı hangi gün, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki zorlu mücadelenin hangi gün olduğunu ve maçın kaçta başlayacağını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
17:37 - 20/04/2017 Thursday
Güncelleme: 18:33 - 20/04/2017 Thursday
IHA
Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı hangi gün, saat kaçta?
Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı hangi gün, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. TT Arena'da oynanacak derbi mücadelesi 23 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Galatasaray Fenerbahçe derbi maç öncesindeki son gelişmeleri ve detaylı bilgileri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Derbide gözler kalecilerde olacak-
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 23 Nisan Pazar günü oynanacak derbide gözler iki takımın kalecilerinde olacak.
Türk Telekom Arena'da yapılacak karşılaşmada kaleyi korumaları beklenen Galatasaray'ın 30 yaşındaki Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki file bekçisi Volkan Demirel'in sergileyeceği performans, derbinin sonucuna doğrudan etki edecek.

Galatasaray'da 6 sezondur forma giyen Muslera ile Fenerbahçe'de 15. sezonunu geçiren Volkan Demirel'in derbide ortaya koyacağı mücadele, takımları adına büyük önem taşıyacak.
- Muslera'nın 17. Fenerbahçe derbisi -
Fernando Muslera, görev verilmesi durumunda Fenerbahçe'ye karşı 17. kez Galatasaray'ın kalesini koruyacak.
Uruguaylı file bekçisi, daha önce 12'si Süper Lig, biri Türkiye Kupası ve 3'ü TFF Süper Kupa maçı olmak üzere Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 16 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Muslera, sarı-lacivertli takımla yapılan maçlarda kalesinde 15 gol gördü. Fenerbahçe ile oynanan 6 maçta kalesini gole kapatan Muslera, 5 maçta ikişer, 5 maçta ise birer gol yedi.
- Volkan Demirel'in 32. Galatasaray derbisi -
Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray'a karşı 32. kez kaleyi korumaya hazırlanıyor. Volkan Demirel, sarı-lacivertli formayla daha önce Galatasaray'a karşı 31 derbiye çıktı. Volkan, 24'ü lig, 4'ü Türkiye Kupası, 2'si TFF Süper Kupa (Maçların birinde sakatlığı nedeniyle 16. dakikada oyundan çıktı), biri de özel olmak üzere 31 Galatasaray derbisinde 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı.

Tecrübeli kaleci, sarı-kırmızılı takımla oynanan maçlarda meşin yuvarlağı 25 kez ağlarından çıkarmak zorunda kaldı.


- Muslera bu sezon 32 gol yedi -
Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de oynadığı maçların tamamında forma giyen Fernando Muslera, kalesinde 32 gole engel olamadı. Uruguaylı file bekçisi, sarı-kırmızılı ekibin ligde oynadığı 27 maçın sadece 7'sinde kalesini gole kapatmayı başardı. Muslera, kalesinde en fazla golü, Medipol Başakşehir'e 4-0 kaybettikleri son maçta gördü.
- Volkan bu sezon 20 gol yedi -
Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel ise bu sezon oynadığı 22 lig maçında 20 gol yedi. Deneyimli kaleci, bu sezon forma giydiği 8 karşılaşmada rakiplerinin gol bulmasına izin vermedi. Fenerbahçe, Volkan Demirel'in sakatlığı nedeniyle Fabiano Ribeiro'nun görev aldığı 5 müsabakada ise kalesinde 6 gole engel olamadı.
Derbi hakemi belli oldu!
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbide Fırat Aydınus düdük çalacak.

Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı. TFF’den yapılan açıklamaya göre; pazar günü 19.00’da TT Arena’da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Fırat Aydınus düdük çalacak. Zorlu derbide Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler şöyle:
21 Nisan Cuma
20.00 Atiker Konyaspor - Gaziantepspor: Cüneyt Çakır

20.00 Kardemir Karabükspor - Kasımpaşa: Alper Ulusoy

22 Nisan Cumartesi
13.30 Çaykur Rizespor - Medipol Başakşehir: Bülent Yıldırım

16.00 Aytemiz Alanyaspor - Osmanlıspor: Özgür Yankaya

19.00 Antalyaspor - Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Gençlerbirliği - Kayserispor: Halis Özkahya

23 Nisan Pazar
13.30 Akhisar Belediyespor - Bursaspor: Serkan Çınar

19.00 Galatasaray - Fenerbahçe: Fırat Aydınus

24 Nisan Pazartesi
20.00 Beşiktaş - Adanaspor: Halil Umut Meler
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Spor Toto Süper Lig
#Derbi
#Maç ne zaman
#maç saat kaçta
#derbi hangi gün
#28. hafta
7 years ago