|

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig 9. hafta

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'in 9. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki zorlu derbi maçının hangi gün oynanacağını ve maç saatini haberimizden görebilir, takımardan son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:59 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:47 - 18/10/2017 Çarşamba
AA
Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta?​ Süper Lig 9. hafta
Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta?​ Süper Lig 9. hafta
Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman
, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası derbi mücadelesine sahne olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki zorlu mücadele Pazar akşamı saat 19.30'da başlayacak. Derbi öncesinde takımlar son hazırlıklarını sürdürüyor. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesindeki son haberler.
Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından istasyon ve pas çalışmaları yapan oyuncular, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 15.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Sabah saatlerinde salonda kuvvet çalışan oyuncular, akşam saatlerinde ise Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda bir çalışma yaptı.Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyun kurma pozisyonları üzerinde duran oyuncular, bu çalışmanın ardından teknik pas çalışması yapıldı.


Ana bölüme geçmeden interval koşu yapılırken devam eden kısımda topa sahip olma çalışması gerçekleştirildi.Antrenmanın son bölümünde ise taktik varyasyonların denendiği çift kale maç yapıldı. Galatasaray, Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.


#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Derbi
#Süper Lig
#maç ne zaman
#derbi saat kaçta
#9. hafta
#futbol
6 yıl önce
default-profile-img