|

Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle! LİG TV maç özetleri

Galatasaray Kasımpaşa maç özeti burada. Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden sarı-kırmızılı takım, Gomis'in attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. İşte LİG TV ekranlarından yayınlanan Galatasaray Kasımpaşa maç özeti linki.

Yeni Şafak
08:09 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 08:17 - 17/09/2017 Pazar
AA
Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle
Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle

Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, rakibini golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Galatasaray Kasımpaşa maç özeti ve golleri...

Etkili başladığı ligin ilk üç maçında Kayserispor, Osmanlıspor ve Demir Grup Sivasspor'u mağlup ettikten sonra geçen hafta Antalyaspor ile berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan sarı-kırmızılı takım, bu hafta taraftarı önünde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Müsabakayı Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis'in 44 ve 79. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 kazanan Galatasaray, namağlup şekilde yoluna devam etti.

Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetle puanını 13'e çıkartan sarı-kırmızılı takım, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Bu sezon ikinci kez ligde maç kaybeden Kasımpaşa ise 7 puanda kaldı.


- Türk Telekom Stadı'nda 100. galibiyet

Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenerek Türk Telekom Stadı'nda çıktığı resmi maçlarda 100. galibiyetini aldı.

Sarı-kırmızılılar, 15 Ocak 2011'de hizmete açılan stattaki 100. galibiyetini Kasımpaşa karşısında elde etti.

Galatasaray, 2013-2014 sezonunda Türkiye Kupası'nda ev sahibi olduğu ve kazandığı Balıkesirspor ile Elazığspor maçlarını, Türk Telekom Stadı'nın zeminindeki bozukluk nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamıştı.


- Sahasındaki galibiyet serisini 5'e çıkardı

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda üst üste 5. lig maçını da kazandı.

Süper Lig'de geçen sezonun 29. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya yenilen sarı-kırmızılılar, daha sonra ev sahibi olduğu Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor maçlarından üçer puanla ayrıldı.

Galatasaray, bu sezon ise Türk Telekom Stadı'nda çıktığı Kayserispor, Demir Grup Sivasspor ve Kasımpaşa müsabakalarında rakiplerini mağlup etti.


- Gomis rekora koşuyor

Süper Lig'in ilk dört haftasında görev aldığı maçlarda rakip ağları havalandıran Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis, Kasımpaşa'yı da boş geçmedi.

Karşılaşmada attığı 2 golle sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren Fransız forvet, ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı.

Gomis, Galatasaray formasıyla 1994-1995 sezonunda ilk 7 haftada 9 gol atan Saffet Sancaklı'nın rekoruna da yaklaştı.

Sarı-kırmızı takımın en hızlı başlangıç yapan ikinci oyuncusu konumuna yükselen Gomis, 2012-2013 sezonunda ilk 4 haftada 5 gol atan Umut Bulut'u da geride bıraktı.

- 41 bin 710 taraftar izledi

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maça sarı-kırmızılı taraftarların ilgisi yoğun oldu.

Karşılaşmayı izlemek için tribünlere 41 bin 710 biletli seyircinin geldiği duyuruldu.

Bu arada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu da müsabakayı takip etti.

- Galatasaray, Yiğit'i unutmadı

Galatasaray, geçen hafta Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta sarı-kırmızılı formayı giydiği için bulunduğu tribünden çıkartılan 10 yaşındaki Yiğit Karaibrahimoğlu'nu Kasımpaşa müsabakasında konuk etti.

Kendisine kulüp tarafından hediye edilen formayla tribünde maçı izleyen Yiğit, karşılaşma öncesinde futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan Kasımpaşa Sportif Direktörü Bekir Nursal Bilgin de Yiğit'e Kasımpaşa forması hediye etti.

#Bafetimbi Gomis
#Futbol
#Galatasaray
#Kasımpaşa
#SÜPERLİG
#Maç özeti
7 yıl önce
default-profile-img