|

Galatasaray Manchester United maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray Manchester United maçı ne zaman ve hangi kanalda? Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, İngiltere’nin dev takımlarından Manchester United ile karşılaşıyor. Galatasaray resmi internet sitesi üzerinden de maça dair bilgiler paylaşıldı. Peki Galatasaray Manchester United maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Yeni Şafak
15:28 - 29/07/2016 Cuma
Güncelleme: 12:32 - 29/07/2016 Cuma
Diğer

Galatasaray Manchester United maçı ne zaman ve hangi kanalda? Galatasaray hazırlık maçlarına devam ediyor ve yeni sezon öncesinde zorlu bir takımla karşılaşıyor. İngiliz takımlarından Manchester United ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu. Taraftarlar ise Galatasaray Manchester United maçının ne zaman ve hangi kanaldan izleneceğini merak ediyor. Peki maç hangi kanalda?




Galatasaray Futbol Takımı, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında Danimarka'nın Aarhus kentinde sürdürdüğü kamp çalışmalarını bugün tamamlıyor.



İlk kamp dönemini 10-19 Temmuz tarihleri arasında İsviçre'nin Gwatt bölgesinde geçiren Galatasaray, 24 Temmuz günü geldiği Danimarka'da beş günlük çalışmanın ardından İsveç'in Göteborg kentine geçiyor. Galatasaray, Danimarka'daki tek hazırlık maçında Danimarka Süper Lig temsilcisi Aarhus GF takımını Bruma (2) ve Yasin Öztekin'in golleriyle 3-1 mağlup etti.



Galatasaray, Göteborg'da ise İngiltere Premier League takımlarından Manchester United ile karşılaşacak. Ullevi Stadı'ndaki mücadele, 30 Temmuz Cumartesi günü TSİ 20.30'da başlayacak.



Galatasaray'ın Manchester United maçı medya programı ise şu şekilde:



  • 29 Temmuz 2016 Cuma
  • 12.20 Aarhus'tan Göteborg'a uçuş
  • 16.30 Basın Toplantısı: Jan Olde Riekerink ve Bir Oyuncu (Clarion Post Hotel)
  • 17.30 Antrenman, Ullevi Stadı (İlk 15 dakikası medya mensuplarına açık)
  • 30 Temmuz 2016 Cumartesi
  • 17.00 Stadyuma giriş için başlangıç saati
  • 19.30 Galatasaray – Man United

* Saatler, yerel zaman esas alınarak belirlenmiştir.


** İsveç, yerel zaman olarak Türkiye'den bir saat geride bulunmaktadır.



RİEKERİNK: GALATASARAY GİBİ OYNAMAK İSTİYORUZ


Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, yeni sezonda Galatasaray gibi oynamak istediklerini söyledi.


Yeni sezon hazırlıklarını Danimarka'da sürdüren Galatasaray'da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'ye açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adamın açıklamalarından satırbaşları şöyle:



"İLK HEDEF BEŞİKTAŞ"

"Şimdiye kadar benim, yardımcılarımın ve takımın durumu oldukça iyi. Florya'da testlerimizi bitirdik, İsviçre'ye gittik. İstanbul sonrası şimdi Danimarka'dayız. İlk ciddi sınavımız Beşiktaş derbisi. O maça kadar en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum."



"2 VEYA 3 TRANSFER"

"Hangi mevkilere oyuncu almamız gerektiğini biliyoruz. Bir forvet almak istiyoruz. Bir ya da iki defansif orta saha ile kadromuzu güçlendirmek niyetindeyiz. Her zaman transfer kolay gerçekleşmiyor. Başkanımız ve yönetimimiz transferi bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir an önce gelmelerini isteriz ama ilk ciddi maçımız Beşiktaş derbisine kadar transferlerin gerçekleşeceğini düşünüyorum."



"TAKIM RUHUNU ORTAYA ÇIKARDIK"

"Benden önceki dönemi değerlendirmem, benden önceki hocaları yargılamam doğru olmaz. Yapmam gereken; kendi felsefemi ve oyun sistemimi anlatmaktı, buna yoğunlaştım. Hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü siz ne kadar bilgi ya da birikim verirseniz verin onların alması daha önemliydi. Oyuncularımla takım ruhunu ortaya çıkardık ve birlik olduk, birlikte hareket ettik. İyi başlangıç yapamasam da takım iyiye gitti. Bu tamamen futbolcularımın kalitesiyle alakalıydı."



Galatasaray yeni sezon formalarını tanıttı


Galatasaray Futbol Takımı'nın 2016-17 sezonunda giyeceği formalar sosyal medya hesaplarından ve resmi siteden tanıtıldı.


Galatasaray, gelecek sezonda giyeceği formaları sosyal medya hesaplarından ve resmi sitesinden tanıttı. Tanıtım metninde sarı-kırmızılı takımda iz bırakan isimlere teşekkür edildi. İşte o açıklama:


“Bu Formaya İnanın. Teşekkürler Baba Gündüz, 4 yıldızın ilk temelini attığın için. Teşekkürler Toma Kaleperovic, 5 yıllık hasrete son verip müzemize bir kupa daha kazandırdığın için. Teşekkürler Birch, bizlere arka arkaya 3 şampiyonluk yaşattığın için. Teşekkürler Herr Derwall, verdiğin dersler için; önce kendin sonra öğrencin Mustafa Denizli ile yaşattığın sevinçler için. Teşekkürler Kalli mücadeleyi öğrettiğin için. Teşekkürler Hollmann, Avrupa'da kuralları değiştirdiğin ve takıma yaşattığın 10. şampiyonluk sevinci için.


Teşekkürler Lucescu, 3 yıldızlı tişörtünü göğsünü gere gere gösterdiğin için. Teşekkürler İmparator Fatih Terim; sayısız kupaların yanına 6 lig şampiyonluğu eklediğin için. Teşekkürler Gerets, bir sezonu 16 dakikaya sığdırdığın için. Teşekkürler Cevat Güler, bayrağı devralıp yere indirmediğin için. Teşekkürler Hamza Hamzaoğlu, "Olacak olacak" deyip 4. yıldızı taktırdığın için.


Teşekkürler Gül Baba, yan yana getirdiğin güller için; Teşekkürler Şişman Yanko'daki isimsiz kahraman, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı ile içinde turuncudan iz taşıyan tok sarı kumaşları dalgalandırdığın için... Teşekkürler Galatasaray'a emek vermiş tüm futbolcular. Sayısız zaferler, 20 şampiyonluk, 17 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası, 1 Süper Kupa kazandırdığınız için.


Bu sezon armamızda ayrı bir gurur, her yıldızımızda ayrı bir emeğimiz, mücadelemiz ve terimiz var. Yıldızlarımızla yan yanayız, omuz omuzayız. Hayattaki en büyük mutlulukları sarı-kırmızı parçalıyla yaşadık. Yaşamaya da devam edeceğiz. Hedefimiz 21. şampiyonluk. Biz en zor günde bile hep bu formaya inandık, inanmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü biz Galatasarayız."




#Galatasaray
#Manchester United
#Forma
8 yıl önce