|

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray ile Sivasspor 23. maçına çıkıyor. İki takım arasında geride kalan 22 lig maçının 15'ini Galatasaray, 3'ünü Sivasspor kazandı. Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor ile evinde oynadığı 11 maçta da galip geldi. Peki Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak?

Yeni Şafak
09:55 - 24/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:06 - 24/08/2017 Perşembe
AA
Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray kendi evinde Sivasspor ile karşılaşıyor. Yeni transferlerle yeni bir kadro oluşturan sarı kırmızılı takım, 3 puan için adeta saldıracak. Galatasaray Sivasspor maçına ise 50 bin taraftarın katılması bekleniyor. Öte yandan Gomis'e yapılan ırkçı hakaretin ardından 50 bin Gomis maskesi dağıtılması planlandı.

Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de
yarın
saat
21.45
'te
23. kez
karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonuyla başlayan rekabette geride kalan 22 maçtan 15'ini sarı-kırmızılılar, 3'ünü kırmızı-beyazlılar kazandı, 4 maç da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray'ın 46 golüne, Sivasspor 24 golle yanıt verdi.

Tarafların son kez karşılaştığı 2015-2016 sezonunda Sivas'ta yapılan müsabaka 2-2 bitti, İstanbul'da Galatasaray 3-1 kazandı.

- Galatasaray evinde puan kaybetmedi

Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor'a evinde puan yitirmedi.

İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 11 lig maçında da Galatasaray galip geldi.

Deplasmanda Galatasaray'dan puan alamayan Sivas ekibi, rakibine sadece 8 gol atabildi, kalesinde ise 25 gol gördü.

Galatasaray’dan birlik ve beraberlik gezisi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Igor Tudor, teknik heyet, futbolcular ve eşleri ile çocukları birlik ve beraberliği arttırmak için tekne turunda bir araya geldi.

Galatasaray’da bugün farklı bir organizasyon vardı. Futbol takımının sabah idmanının ardından takımdaki birlik ve bütünlüğü artırmak amacıyla bir tekne turu organizasyonu düzenlendi. Bu sezon benzer organizasyonlarla rutin haline dönüştürülmesi planlanan organizasyona Başkan Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün, Teknik Direktör Igor Tudor, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra teknik heyet, futbolcular, futbolcuların eşleri ve çocukları da katıldı.







#Futbol
#Galatasaray
#Sivasspor
#SÜPER LİG
7 yıl önce