|

Galatasaray Tolga Ciğerci transfer haberi

Galatasaray Haber - Galatasaray Kulübü, Almanya Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in oyuncusu Tolga Ciğerci'nin transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Galatasaray haberleri arasında yer alıyor.

Yeni Şafak
19:31 - 7/08/2016 Pazar
Güncelleme: 16:33 - 7/08/2016 Pazar
IHA

Galatasaray Haber - Galatasaray Kulübü, Almanya Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in oyuncusu Tolga Ciğerci'nin transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Tolga Ciğerci'nin kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Hertha BSC Berlin ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.



Galatasaray'ın ön anlaşma sağladığı gurbetçi futbolcu Tolga Ciğerci, İstanbul'a geldi. Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hertha Berlin'de forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray'la transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a geldi ve sarı-kırmızılı yetkililerle buluştu. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Tolga Ciğerci'nin transferinde önemli aşama kaydedildi ve son prosedürlerin de halledilmesinin ardından resmi duyuru yapılacak.




#Galatasaray
#Galatasaray Kulübü
#Tolga Ciğerci
8 yıl önce