|

Galatasaray Trabzonspor: 0-1 işte maç özeti ve N'Doye'nin golü

Galatasaray Trabzonspor maç özeti ile karşınızdayız. Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor'a 1-0'lık skor ile yenildi. Mücadelenin tek golü 17. dakikada Dame N'Doye'den geldi. Sarı-kırmızılı ekibin yüzde olarak oldukça üstün olduğu maçı Karadeniz ekibi kazanmayı başardı. Bu maçın geniş özetini ve maçın tek golünü sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
21:01 - 22/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:12 - 22/10/2016 Cumartesi
Diğer
Galatasaray Trabzonspor maçı özeti

için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray Trabzonsporla TT Arena'da karşılaştı. Liderlik yarışında Galatasaray için oldukça önemli olan bu mücadele Trabzonspor'un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı. Lig Tv'den yayınlanan bu karşılaşmanın geniş özetini, N'Doye'nin golünü ve maçtan son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.



için tıklayınız



Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendi.


Sarı-kırmızılılar ilk mağlubiyetini aldı


Süper Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 8. haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor'a 1 - 0 mağlup oldu. Bu sonuçla Sarı-kırmızılı takım, ligdeki ilk yenilgisini aldı.



Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada Bordo-mavililere galibiyeti getiren tek golü 17. dakikada Dame N'Doye kaydetti.



Galatasaray bu mağlubiyetle 17 puanla 3. sırada kalırken, Trabzonspor 10 puanla 9. sıraya yükseldi.





Maçtan önemli dakikalar


11. dakikada Tolga Ciğerci'nin pasıyla ceza sahası yayı gerisinde buluşan Podolski'nin şutunda top yandan auta çıktı.



17. dakikada konuk takım Trabzonspor mücadelede öne geçti. Castillo'nun ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda buluşarak kaleci Muslera'yla karşı karşıya kalan Bero, pasını arka direkteki N'Doye'a aktardı. Bu oyuncu, uygun durumda meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1



28. dakikada Carole'ün ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutunda kaleci Onur Kıvrak, üzerine geçen topu iki hamlede güçlükle kontrol etti.



37. dakikada Bruma'nın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Eren Derdiyok, sağına çektiği meşin yuvarlağa plase bir vuruş yaptı ancak kaleci Onur Kıvrak soluna gelen topu uzanarak çeldi.



41. dakikada sol kanatta topla buluşan Bruma, seri çalımlarla ceza sahasına sokulduktan sonra şutunu çekti ancak savunmaya çarpan meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.



Müsabakanın devre arasına Karadeniz temsilcisinin 1-0 üstünlüğüyle girildi.





Maçtan dakikalar 2. yarı


55. dakikada Tolga Ciğerci'nin ceza sahası dışı sol çaprazdan vuruşunda top üstten auta gitti.



56. dakikada Bruma'nın pasıyla ceza sahası yayı içinde buluşan Sneijder'in bekletmeden vuruşunda top kaleci Onur Kıvrak'ta kaldı.



65. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Tolga Ciğerci'nin plase vuruşunda kaleci Onur Kıvrak, soluna gelen topa uzanarak son anda mutlak golü önledi.



68. dakikada Bruma'nın sağdan ortasında altıpas gerisine düşen topa Chedjou son anda vursa da top yandan auta çıktı.



70. dakikada hızlı gelişen Trabzonspor atağında Onazi'nin ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan N'Doye, önündeki boş alanı kullanamayınca geriden gelen Chedjou meşin yuvarlağı rakibinden çaldı.



80. dakikada Josue'nin sağdan kullandığı serbest vuruşta arka direğe hareketlenen Sinan Gümüş uygun durumda topa dokunamayınca kaleci Onur, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.



87. dakikada Podolski'nin ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert şutunda top yandan auta gitti.



90 5. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Baskısını artıran sarı-kırmızılı ekipte penaltı noktası üzerine gelen topu kaleye sırtı dönük alan Eren Derdiyok, röveşata vuruş yaptı ancak top yan direkten oyun alanına geri döndü.



Trabzonspor, maçı 1-0 kazandı.



Maç bilgiler


Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu ve bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı.


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde Trabzonspor'u ağırladı. Bu sezon olumlu sonuçlar alan ve evinde oynadığı son 4 karşılaşmayı kazanarak taraftarlarını memnun eden sarı-kırmızılı takım, ilk 7 haftada topladığı 7 puanla tarihinin en kötü lig başlangıçlarından birini yapan Trabzonspor'u ağırladı.


İlk 11'ler

Zorlu mücadeleye Galatasaray, Muslera, Cavanda, Semih, Chedjou, Carole, Selçuk, Tolga, Bruma, Podolski, Sneijder, Eren ilk 11'i ile başladı. Konuk ekip bordo-mavililer ise, Onur, Zeki, Uğur, Durica, Mustafa Akbaş, Okay, Mehmet Ekici, Onazi, Bero, Castillo, N'Doye 11'i ile sahaya çıktı.


Sneijder 150. maçına çıktı

2012-2013 sezonu devre arasında Galatasaray'a katılan Wesley Sneijder, Trabzon maçıyla birlikte Galatasaray kariyerinde 150. resmi maçına çıktı. Hollandalı yıldız, ilk olarak 27 Ocak 2013'te Beşiktaş derbisinde kulübeden gelerek Emre Çolak'ın yerine oyuna girmişti.


Maça yoğun ilgi

Bu sezon istediği sonuçları alarak stat doluluk oranını arttıran Galatasaray'da, taraftarlar Trabzonspor maçına da yoğun ilgi gösterdi. Hafta içinde sarı-kırmızılı yönetimin 50 bin kişi hedefi koyduğu zorlu karşılaşmayı 43 bin 71 Galatasaraylı taraftar takip etti.


Cavanda eski takımına karşı

Sezon başında Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer edilen Belçikalı oyuncu Luis Pedro Cavanda, eski takımına karşı ilk kez forma giydi. Belçikalı oyuncu, son haftalardaki formu nedeniyle, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink tarafından bu maçta ilk 11'de şans buldu.


Galatasaray hızlı başladı, golü Trabzonspor buldu

Karadeniz ekibi ile evinde 87. maçına çıkan sarı-kırmızılılar, karşılaşmaya hızlı başladı. Bruma ile sol kanattan şans arayan Galatasaray, ilk 10 dakikada istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın 17. dakikasında ise sarı-kırmızılı taraftarlar şok yaşadı. Onazi'nin ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bero, pasını N'Doye'ye çıkardı. Altıpas önünde boş durumda topla buluşan Senegalli oyuncu, topu boş kaleye göndererek bordo-mavilileri 1-0 öne geçirdi.


Gol sonrası beraberlik için yüklenen Galatasaray'da, 37. dakikada Bruma'nın pasıyla topla buluşan Eren'in şutunda kaleci Onur topu kurtarmayı başardı. Sonraki dakikalarda sarı-kırmızılılar, Bruma ile kaleyi yoklasa da, ilk yarıda aradı golü bulamadı ve soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.


Galatasaray aradığı golü bulamadı

İkinci yarıya iki takım da aynı 11'ler ile başladı. Sarı-kırmızılılar ilk 15 dakika yoğun baskı altına aldığı bordo-mavili savunmayı aşmayı bir türlü başaramadı. Bruma, Sneijder, Podolski ve Eren ile rakip kaleye gitmeye çalışan sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Riekerink, 68. dakikada Cavanda'nın yerine Sinan, Sneijder'in yerine ise Josue'yi aldı. Bu dakikadan sonra da atakları arttıran sarı-kırmızılılar, Eren ile uzatma dakikalarında gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde seken topa rövaşata vuran Eren'in şutu direkte patladı. Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca, mücadele 1-0 Trabzonspor galibiyeti ile sona erdi.


#Galatasaray
#Trabzonspor
#Spor Toto Süper Lig
#Özet
#Maç özeti
#8. hafta
7 yıl önce