|

Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izle - GS TS Canlı maç skoru burada

Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Bu maçın canlı skorunu ve önemli dakikalarını buradan görebilirsiniz. Lig'de liderliği kovalayan sarı-kırmızılılar iç saha avantajı ile 3 puana ulaşmak istiyor. İşte GS TS maçı canlı maç izleme sayfası ve detaylar.

Yeni Şafak
19:10 - 22/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:11 - 22/10/2016 Cumartesi
Diğer
Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izle

mek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 8'inci haftasında Galatasaray ile Trabzonspor Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak. İki takım için de ayrı öneme sahip bu mücadelenin

canlı skor

a takibini yenisafak'ın sunmuş olduğu 3D canlı maç anlatım ekranından takip edebilirsiniz. Galatasaray Trabzonspor maçının istatistiklerini ve karşılaşmaya dair son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.






Galatasaray ile Trabzonspor 87. randevuda

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında oynayacakları maçla birlikte 87. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda sarı-kırmızılıların 39 galibiyeti, bordo mavili takımın ise 26 galibiyeti bulunuyor.


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın saat 19.00'da TT Arena'da Trabzonspor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 7 haftada sarı-kırmızılılar 5 galibiyet, 2 beraberlik ile averajla 3. sırada bulunurken, bordo-mavililer 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 12. sırada yer alıyor.


87. randevu

İki takım Süper Lig'in kurulduğu 1959 tarihinden itibaren 86. kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray 39 kez sahadan galip ayrılırken, Trabzonspor26 kez rakibini mağlup etti. Taraflar 21 maçta eşitliği bozamadı.


Aslan evinde geçit vermiyor

Sarı-kırmızılılar, bordo-mavililerle evinde oynadığı 43 maçın 24'ünden 3 puanla ayrılırken, 8 kez de mağlup oldu. 11 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.


Eren ve Bruma takımı sırtlıyor

Ligde Galatasaray'ın attığı 13 golün 5'inde imzası bulunan Eren Derdiyok, Trabzonspor'a karşı Teknik Direktör Riekerink en önemli hamlesi konumunda bulunuyor. Bu sezon gösterdiği performansla gözleri üstünde toplayan Bruma'da sarı-kırmızılıların hücum silahlarından.




Muslera'dan geçit yok

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kötü gidişatında iyi bir performans sergileyemeyen Muslera, bu sezon göz dolduruyor. Kritik pozisyonlarda yaptığı kurtarışlarla takıma destek veren Uruguaylı file bekçisi, bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada kalesini 5 gole kapatamadı. Muslera ligde en az gol yiyen 2. kaleci konumunda bulunuyor.


Sneijder görev bekliyor

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında sakatlığı devam eden İzlandalı futbolcu Kolbeinn Sigthorsson dışında eksik bulunmuyor. Milli takım kampında sakatlanan ve Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçında oynamayan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, bu hafta takımla antrenmanlara çıktı. Sneijder, Teknik Direktör Riekerink'in görev vermesi halinde Trabzonspor maçında sahada olacak.


Galatasaray ile Trabzonspor karşılaşmasında Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa.



Trabzonspor, zorlu deplasmanda 3 puan peşinde


Spor Toto Süper Ligin 8'inci haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kötü başladığı sezonda derbi galibiyetiyle taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.


Ligde oynadığı 7 maçta sadece 7 puan toplayan Trabzonspor, Galatasaray maçıyla kötü gidişe son vermek istiyor. 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile ligde 12'nci sırada yer alan bordo mavililerde zorlu maç öncesi hedef 3 puan olarak belirlendi. Türk Telekom Arena Stadında oynanacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.




AYTAÇ KARA CEZALI

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Aytaç Kara bu maçta görev alamayacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, son oynanan Akhisar Belediyespor maçının 11'inden farklı olarak orta sahada cezalı olan Aytaç'ın yerine Onaziye, forvette ise beklenen katkıyı sağlayamayan Hyun-Hun Sukun yerine Ndoyeye görev vermesi bekleniyor.


SON 5 DERBİ MAÇI KAZANAMADI

Bu arada, Spor Toto Süper Ligde oynadığı son 5 derbi maçını kaybeden Trabzonspor, yarın Galatasaray deplasmanında kazanıp, 5 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. En son 2015-16 sezonunun 2nci haftasında Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan maçta Beşiktaşı 2-1 mağlup eden bordo mavililer, aynı sezonun ilk yarısında Galatasaraya 1-0, Fenerbahçeye 2-0 ve ligin ikinci yarısında ise Beşiktaşa 2-0, Galatasaraya 2-1, Fenerbahçeye de 4-0 mağlup olmuştu. Galatasaray ile oynadığı son 2 maçı da kaybeden Trabzonspor, rakibi karşısındaki son galibiyetini 2014-15 sezonun 27'nci haftasında yine Ersun Yanal yönetiminde almıştı.


FUTBOLCULARA KART UYARISI

Ligin ilk 7 haftasında 20 sarı ve 1 kırmızı kart gören Trabzonsporda Galatasaray maçı öncesi futbolculara kart uyarısı yapıldı. Bordo mavililerde Mehmet Ekici 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunurken, Durica, Uğur, Bero, Suk ve Okay da 2şer sarı kartla ligde takımın en çok sarı kart gören oyuncuları arasında yer aldı. Teknik direktör Ersun Yanalın futbolcuları, kart konusunda daha dikkatli olmaları yönünde uyardığı kaydedildi.



Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Bu maçın canlı skorunu ve önemli dakikalarını buradan görebilirsiniz. Lig'de liderliği kovalayan sarı-kırmızılılar iç saha avantajı ile 3 puana ulaşmak istiyor. İşte GS TS maçı canlı maç izleme sayfası ve detaylar.


#Trabzonspor
#Galatasaray
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı skor
#Canlı maç izle
#8. hafta
8 yıl önce