|

Galatasaray: 0 Trabzonspor : 1 Özet- GS TS maç özeti ve golleri izle

Galatasaray Trabzonspor maçı özeti ve gollerini izlemek isteyenler haberimize bakabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray TT Arena'da Trabzonspor'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarı 17. dakikasında N'Doye ile bordo-mavili ekip 1-0 öne geçti. İkinci yarıdan önemli anları, maçın geniş özetini, golleri ve maçtan bilgileri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:19 - 22/10/2016 Cumartesi
Diğer
Galatasaray Trabzonspor

maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan

Galatasaray Trabzonspor

maçının ilk golü bordo-mavili ekibin golcüsü N'Doye'den geldi. Karşılaşmanın özet görüntülerini ve maçtan tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz.



Galatasaray: 0 Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)



ve golleri izlemek için tıklayınız





MAÇTAN NOTLAR


Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray'ın ilk 11'indeki değişiklikler dikkati çekti.



Teknik direktör Jan Olde Riekerink, ligde son oynanan Gençlerbirliği maçının başlangıç kadrosunda 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.



Gençlerbirliği maçına ilk 11'de başlayan isimlerden Josue, Sneijder'in iyileşmesi sonrası yedekler arasında kalırken, sakatlandığı açıklanan Hakan Balta'nın yerine ise savunmada Semih Kaya şans buldu. Hollandalı teknik adam, Trabzonspor karşısıda ayrıca, Yasin Öztekin'in yerine Podolski'ye, Sabri Sarıoğlu'un yerine de Cavanda'ya yer verdi.



- Sneijder 150. maçında


Hollanda Milli Takımı kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle Gençlerbirliği karşısında oynayamayan Sneijder, Trabzonspor maçıyla yeniden sahalara dönerken, Galatasaray formasıyla 150. resmi maçına çıktı.



Sarı-kırmızılı takıma 2012-2013 sezonunun devre arasında transfer olan Hollandalı yıldız futbolcu, bordo-mavili ekip karşısında 150. kez Galatasaray formasını giymiş oldu.



Sneijder, geride kalan 149 maçta 41 gol atarken, bu süreçte 2 Süper Lig, 3'er TFF Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı.



- Semih Kaya, sezonun ilk maçına çıktı


Sarı-kırmızılı futbolcu Semih Kaya, Trabzonspor karşılaşmasıyla bu sezonki ilk maçına çıkmış oldu.



Hakan Balta'nın sakatlanmasının ardından teknik direktör Riekerink'in tercihi olan Semih, bu sezonki ilk kez bir resmi maçta sahaya çıkarak siftah yaptı.



- Podolski ve Cavanda ilk kez 11'de


Galatasaray'ın Trabzonspor karşısına çıktığı başlangıç kadrosunda yer alan isimlerden Luis Cavanda ve Lukas Podolski, bu sezon ligde ilk kez 11'de sahaya çıktılar



Yeni transferlerden olan Luis Cavanda, sezon öncesi hazırlık maçında sakatlık geçirmesi sonrası bir süre takımdan uzak kalırken, 3 maçta da sonradan oyuna dahil olmuştu.



Sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş ile oynadığı TFF Süper Kupa maçında sakatlanan Podolski de 2 lig maçında sonradan oyuna girmesinin ardından, Trabzonspor müsabakasıyla ilk 11'deki yerine döndü ve bu sezon ligde ilk kez başlangıç kadrosunda yerini aldı.



- Taraftarın ilgisi büyük


Galatasaray taraftarları, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Türk Telekom Arena tribünleri büyük ölçüde dolarken, taraftarlar için tüm stada sarı-kırmızılı bayraklar dağıtıldı.



Müsabakayı 40 binin üzerinde futbolsever takip etti.



- Trabzonspor'da 2 değişiklik


Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray deplasmanında takımında 2 değişikliğe gitti.



Son oynanan Akhisar Belediyespor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Aytaç Kara'nın yokluğunda Okay Yokuşlu'ya şans veren Yanal, Hyunjun Suk'u da yedeğe çekerek yerine Dame N'Doye'yi görevlendirdi.



Öte yandan, Akhisar Belediyespor müsabakasında sakatlık geçiren Onazi ise tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk 11'deki yerini aldı.



- Bordo-mavili taraftarlar ilk kez Türk Telekom Arena'da


Trabzonspor taraftarları, Galatasaray deplasmanına gelerek Türk Telekom Arena'da ilk kez maç izleme fırsatı yakaladı.



Türk Telekom Arena'nın 2011 yılı ocak ayında açılmasına karşın, Türk futbolunun 4 büyük kulübü arasında deplasmana taraftar götürmeme yönünde bir karar alınmasıyla, Trabzonsporlu futbolseverler bu statta maç izleyememişti.



Öte yandan, statta kendilerine ayrılan bölümü dolduran yaklaşık 2 bin bordo-mavili futbolsever, takımlarına destek verdi.


#Galatasaray
#Trabzonspor
#Özet
#Spor Toto Süper Lig
#Maç özeti
#Maç golleri
7 yıl önce