|

Galatasaray transfer haberleri - G.Saray'da Wilfried Bony harekatı

Galatasaray transfer haberlerinden en güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Galatasaray'ın yeni sezon öncesindeki transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Manchester City'de forma giyen Wilfried Bony'i gündemine alan sarı-kırmızılılar bu oyuncunun transferini bitirmeye çok yakın. Bir diğer isim ise Liverpool'da forma giyen Lucas Leiva'nın anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi. İşte Galatasaray transfer haberlerinden son bilgiler.

Yeni Şafak
17:59 - 30/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:10 - 30/07/2016 Cumartesi
DHA

Galatasaray transfer haberlerinden son dakika gelişmelerini buradan görebilirsiniz. Galatasaray Kulübü, Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony'i kiralamak için temaslarına devam ederken, İngiltere'de yapılacak son görüşmeden sonra futbolcunun durumu netlik kazanacak.



,Manchester City'nin kadroda düşünmediği Fildişi Sahilli oyuncu için Galatasaray 2.5 milyon Euro kiralama bedeli ödemeyi düşünüyor. Galatasaray'ın İngiltere'den bir başka hedefi ise Lucas Leiva. Liverpool Kulübü ile ön görüşme olumlu geçerken, sarı kırmızılıların Brezilyalı oyuncuyla sözleşme imzalayıp resmi açıklamayı kısa sürede yapması bekleniyor.



Galatasaraylı yöneticilerin transfer görüşmeleri için Manchester United maçının ardından İngiltere'ye gideceği öğrenildi.



Lucas Leiva ve Oumar Niasse'de son durum


Galatasaray

'ın transfer adaylarından Oumar Niasse ve Lucas Leiva açısından bugün oldukça kritik...



Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Lucas Leiva ve Oumar Niasse transferini

bitirmek

üzere... Sarı-Kırmızılılar, iki oyuncunun transferini de bugün açıklamayı planlıyor. Yönetim bu transferlerle birlikte taraftarın da bir nebze olsun gönlünü almak istiyor.



Bu nedenle hem kulüpleri

Everton

ve Liverpool hem de menacerleri,

Galatasaray

lı yöneticilerle yoğun telefon trafiği halinde. Eğer son pürüzler giderilirse, taraflar en azından prensipte el sıkışacak ve gelecek hafta görüşmeler resmiyete dökülecek.



Ancak bunun için kulüp başkanı Dursun Özbek'in teminat mektubu göndermesi gerekiyor ve Sarı-Kırmızılı yönetimin sıcak para arayışı tüm hızıyla devam ediyor.





#Galatasaray
#Transfer haberleri
#Wilfried Bony
#Lucas Leiva
8 yıl önce