|

Gaziantepspor Fenerbahçe Canlı skor-Antep Fener canlı izle

Gaziantepspor Fenerbahçe canlı skor sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşıyor. Mücadeleyi canlı izlemek için haberimizdeki bilgilere bakabilirsiniz. Saat 19.00'da başlayacak mücadelenin en son gelişmelerini, iki takım arasındaki istatistikleri ve tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte Gaziantepspor Fenerbahçe maçı canlı skor bilgileri ve izleme sayfası.

Yeni Şafak
23:10 - 25/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 23:34 - 25/02/2017 Cumartesi
Diğer
Gaziantepspor Fenerbahçe Canlı skor
Gaziantepspor Fenerbahçe Canlı skor

Gazianepspor Fenerbahçe canlı skor takibi için hemen tıkla. Gaziantepspor Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimizdeki bağlantıyı kullanabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor'a konuk oluyor. Sarı-lacivertli ekip kötü gidişata dur demek için 3 puan arayacak. Bu zorlu mücadelenin canlı skor takibini yapabileceğiniz ve maçı canlı izleyebileceğiniz sayfaları sizlerle paylaşıyoruz. İşte maçtan tüm detaylar.




Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına istediği başlayamayan sarı-lacivertli ekip, arka arkaya puanlar kaybetti. Sezonun 16 haftalık ilk bölümünü 31 puanla lider Medipol Başakşehir'in 5 puan gerisinde kapatan Fenerbahçe, ikinci bölümdeki performansıyla lider Beşiktaş'ın 10 puan gerisine düştü. İkinci yarıda yaptığı 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 6 puan toplayan sarı-lacivertliler, puanını 37'ye çıkarabildi.





Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalan ancak UEFA Avrupa Ligi'ne son 32 turunda Rusya'nın Krasnodar takımına elenerek veda eden Fenerbahçe, Süper Lig'de karşılaşacağı Gaziantepspor'u yenerek, moral bulmayı hedefliyor. Puan kayıplarına rağmen ligde 4. sıradaki yerini koruyan Fenerbahçe, 9 maç arka arkaya kaybettikten sonra son iki müsabakadan 1 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılarak çıkışa geçen, ligin son sırasındaki rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. Gaziantep Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.



- Van Persie'nin cezası sona erdi -

Fenerbahçe'de 2 maçlık cezasını dolduran Hollandalı yıldız Robin van Persie, Gaziantepspor'a karşı forma giyebilecek. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile yapılan derbi maçın ardından 2 maç ceza alan Van Persie, cezasını ligdeki Bursaspor ve Kasımpaşa mücadelelerinde çekti. Sarı kart cezası nedeniyle ligdeki Kasımpaşa müsabakasında forma giyemeyen Jeremain Lens ve Alper Potuk da Gaziantepspor mücadelesinde süre alabilecek. Sarı-lacivertli ekipte ayrıca Volkan Şen, Miroslav Stoch, Hasan Ali Kaldırım ve Ozan Tufan ise Gaziantepspor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşerek, 23. haftadaki Osmanlıspor mücadelesinde yer alamayacak.



- Volkan Demirel, sakat-

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçında deneyimli file bekçisi Volkan Demirel'den yararlanamayacak. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Krasnodar ile yapılan maçta sakatlanan sarı-lacivertli takımın kaptanı, yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalacak. Sağ bacak üst arka adalesinde bulunan kas grubunda üçüncü derecede yırtık tespit edilen Volkan, Gaziantepspor müsabakasında forma giyemeyecek.



- Son 4 resmi maçı kazanamadı-

Sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, yaptığı son 4 resmi mücadeleden galibiyetle ayrılamadı. Resmi maçlardaki son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Beşiktaş'a karşı alan sarı-lacivertli ekip, derbiden son çıktığı 4 resmi karşılaşmada 3 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sahasında yaptığı Bursaspor (1-1) ve Kasımpaşa (0-0) maçlarından beraberlikle ayrılırken, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu Krasnodar ile deplasmanda yaptığı mücadeleyi 1-0 kaybetti. Rövanşta Rus ekibini sahasında konuk eden Fenerbahçe, mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertli takım, ayrıca yaptığı son 8 resmi maçta sadece iki kez kazanabildi. Fenerbahçe, bu süreçte ikişer galibiyet ve yenilgi ile dört beraberlik gördü.



-Fenerbahçe ile Gaziantepspor 62. randevuda-

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, yarın yapacakları karşılaşmayla lig tarihinde 62. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 41-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 9 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 130, Gaziantepspor ise 58 gol attı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.



- Son 12 maçtan 11'ini Fenerbahçe kazandı -

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 12 maçtan 11'ini kazanan Fenerbahçe, birinde berabere kaldı, rakibine yenilmedi. Gaziantepspor, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında evinde 2-1 kazandığı maçın ardından Fenerbahçe ile yaptığı 9 lig müsabakasını da yitirdi. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan maç 2-2 bitti, İstanbul'daki karşılaşmayı sarı-lacivertliler 3-0 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında yine İstanbul'da yapılan maçta Fenerbahçe 2-1 galip geldi.



- Gaziantep'teki maçlar -

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, yarın yapacakları lig maçıyla Gaziantep'te 30. kez karşı karşıya gelecek. Gaziantep'te yapılan 29 lig maçında Fenerbahçe 13, ev sahibi ekip 10 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere bitti. Gol sayısında ise Fenerbahçe'nin 54-39 üstünlüğü bulunuyor. Bu arada, iki takım arasında 1993-1994 sezonunda Gaziantep'te yapılması gereken maç, ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Mersin'de oynanmış ve Fenerbahçe 2-0 galip gelmişti.



- Ligin gol rekoru -

59. sezonunu yaşayan lig tarihinde şimdiye dek bir maçta en fazla gol, Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki karşılaşmada filelere gitti. 1991-1992 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı sarı-lacivertli ekip 8-4 kazandı. Bu maçta atılan toplam 12 gol, ligde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti. Bu tarihi maçta Fenerbahçe'nin gollerini Tanju Çolak (3), Nuri Kamburoğlu (2), Gerson Candido de Paula, Aykut Kocaman ve Gaziantepsporlu İhsan Okay kendi kalesine, Gaziantepspor'un gollerini ise Durmuş Ali Çolak, Marcello Thomas Monteiro, Hamdi Özturgut ve Fenerbahçeli Semih Yuvakuran kendi kalesine attı.



- Tarihe geçen bir diğer maç -

Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında ligde 2000-2001 sezonunda İstanbul'da yapılan maç da adeta nefesleri kesti. Ligde 29. haftada Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan karşılaşmaya Fenerbahçe 61 puan ve averajla lider, Gaziantepspor ise 58 puanla üçüncü sırada başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını Gaziantepspor 3-0 önde kapadı. İkinci yarıda adeta coşan Fenerbahçe, üst üste bulduğu gollerle inanılmazı gerçekleştirip, sahadan 4-3 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geçti.



- En farklı skorlu galibiyetler -

Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki randevular genelde gollü maçlara sahne oluyor. Fenerbahçe, rakibi karşısındaki en farklı skorlu galibiyetlerini, 2007-2008 ve 2014-2015'te Gaziantep'teki maçlarda 5-0, tarihe geçen 1991-1992 sezonunda 8-4, 1981-1982 ve 2003-2004'te 5-1, 1998-1999 sezonunda da 4-0'lık skorlarla aldı. Gaziantepspor ise Fenerbahçe önünde en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 5-1'lik sonuçla elde etti.



#Gaziantepspor
#Fenerbahçe
#canlı skor
#canlı izle
#Spor Toto Süper Lig
#22. hafta
7 yıl önce
default-profile-img