|

Gaziantepspor Trabzonspor maçı canlı izle - Maç kaç kaç?

Gaziantepspor Trabzonspor maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Gaziantepspor Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u evinde ağırlıyor. Maçın kaç kaç olduğunu, canlı izleme ekranını ve son gelişmeleri buradan sizlerle paylaşıyoruz. Mücadelenin tüm detaylarını haberimizden görebilirsiniz. İşte Gaziantepspor Trabzonspor maçı canlı izleme ekranı ve ayrıntılı bilgiler.

Yeni Şafak
20:45 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 18:17 - 27/08/2016 Cumartesi
IHA
Gaziantepspor Trabzonspor

maçı canlı izleme ekranı ile karşınızdayız. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor ile Trabzonspor karşılaşıyor. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmadan önemli anları, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı izleme sayfasını buradan görebilirsiniz. İşte Gaziantepspor Trabzonspor maçından son gelişmeler.



mek için tıkla






Trabzonspor ile Gaziantepspor 61'inci randevuda


Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın Gaziantep'te yapacakları maçla ligde 61'inci kez karşılaşacak.



Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 60 maçta bordo-mavili ekibin galibiyetlerde 31-13 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 16 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.



Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 108 kez havalandırırken, kalesinde 61 gol gördü.



- Gaziantep'te ev sahibi üstün


Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında deplasmandaki maçlarda zorlanıyor.



Gaziantep'te geride kalan 30 maçta ev sahibi takım 12, bordo-mavililer 9 kez galip geldi. 9 maçta ise taraflar berabere kaldı. Karadeniz ekibi, geçen sezon rakibini 1-0 mağlup ederek deplasmanda 3 sezon aradan sonra galip gelmişti.



Bordo-mavililer, Gaziantepspor'u 1981-1982 ve 1996-1997 sezonlarında 5-0, 1992-1993 sezonunda ise 6-2'lik skorla yenerek en farklı galibiyetlere imza atan taraf oldu.



Gaziantepspor ve Trabzonspor stadyuma geldi


Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya gelecek olan Gaziantepspor ve Trabzonspor takımları Kamil Ocak Stadyumu'na geldi.



Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya gelecek olan Gaziantepspor ve Trabzonspor takımları Kamil Ocak Stadyumu'na geldi. 21.45'da başlayacak olan karşılaşma için ilk olarak konuk Trabzonspor stada geldi. Daha sonra ev sahibi Gaziantepsporu takımı stada geldi.



Trabzonspor'da sakatlıkları devam eden Ramil Sheydaev, Uğurcan Çakır ile Akakpo ise kafile de yer almadı.


Teknik Direktör Ersun Yanal'ın 22 kişilik Gaziantepspor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:


“Onur, Esteban, Furkan, Zeki, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Uğur, Durica, Güray, İbanez, Okay, Aytaç, Onazi, Mehmet, Bero, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Castillo, Abdülkadir, Muhammet Demir, Suk ve N'doye"



Gaziantepspor'da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu

Gaziantepspor'un yeni transferlerin giyeceği forma numaraları belli oldu.


Gaziantepspor'un sabah saatlerinde resmi internet sitesinden anlaştıklarını açıkladığı yeni transferlerin giyeceği forma numaraları belli oldu. Çek Cumhuriyeti takımlarından Viktoria Plzen ekibinde forma giyen Frantisek Rajtoral 27, Daniel Kolar ise 85 numaralı formayı sırtında taşıyacak.


27 numara Çek savunmacının


Kırmızı-siyahlı takımda forma numaraları belli olurken Gaziantep şehrinin plakası olan 27 numaralı formanın ise kimseye verilmemesi dikkat çeken detay olmuştu. Gaziantepli olan İlker, Serkan, Tolga, Oktay ve Caner isimlerinden herhangi birinin 27 numarayı giymemesi üzerine bugün takıma katılan 2 çek oyuncudan Frantisek Rajtoral'ın 27 numaralı formayı seçti. Başarılı savunma oyuncu 2 yıl anlaşma sağladığı kırmızı-siyahlı takımın 27 numaralı formasını sırtına giyecek.




#Gaziantepspor
#Trabzonspor
#Canlı maç izle
#Spor Toto Süper Lig
8 yıl önce