|

Gaziantepspor Trabzonspor özet - maç sonucu - 27 Ağustos

Gaziantepspor Trabzonspor maçı özeti ve golleri izlemek isteyenler haberimizden yararlanabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor evinde Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmaya iki ekip hızlı başladı. Bu maçın geniş özetini, gollerini ve maçtan önemli pozisyonları karşılaşma bitiminde haberimizden izleyebilirsiniz. İşte Gaziantepspor Trabzonspor maçından son gelişmeler.

Yeni Şafak
22:09 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:19 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer
Gaziantepspor Trabzonspor

maçı özeti, golleri ve önemli anlarını buradan görebilirsiniz. Süper Lig'de 2. hafta karşılaşmaları devam ediyor. Gaziantepspor Trabzonspor mücadelesinden son dakika gelişmelerini, maçın özetini, gollerini ve tüm detayları haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. İşte tüm detaylar.



mek için tıklayınız (Maç bitiminde burada olacak)



Gaziantepspor ve Trabzonspor, Lig tarihinde 61inci defa karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki maçlarda Trabzonsporun galibiyet sayısında 31-13 üstünlüğü bulunuyor. 16 maç ise berabere sona erdi. Oynanan 60 karşılaşmada Gaziantepspor 61, Trabzonspor ise 108 kez ağları havalandırdı.


GALİBİYET SAYISINDA TRABZONSPOR ÜSTÜN

Ligde 60 karşılaşma geride kalırken, istatistiklerde Trabzonsporun Güneydoğu temsilcisi Gaziantepspora karşı üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor attığı 108 gole, Gaziantepspor'dan 61 golle karşılık geldi. İki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Trabzonsporun 31, Gaziantepspor'un ise 13 galibiyeti var.Gaziantepspor ve Trabzonspor arasında oynanan 16 karşılaşmanın ise kazananı olmadı.


GAZİANTEPSPORUN EVİNDE ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında deplasmandaki maçlarda zorluk çekiyor. Gaziantepin sahasında geride kalan 30 maçta ev sahibi takım 12, bordo-mavililer ise 9 kez galip gelebildi. 9 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda bordo-mavililer 1 galibiyet ve beraberlik aldı. Trabzon'da oynanan maç 2-2 biterken, Gaziantep'de oynanan maçı ise bordo-mavililer 1-0 kazanmıştı. Trabzonspor,Gaziantepspor'u 1981-1982 ve 1996-1997 sezonlarında 5-0, 1992-1993 sezonunda ise 6-2'lik skorla yenerek en farklı galibiyetlere imza atan taraf oldu.


MİTİNGE PANKARTLI DAVET

Gaziantepsporlu futbolcular karşılaşma öncesinde sahaya ellerinde 'Pazar günü yapılacak olan birlik, beraberlik ve kardeşlik mitingine tüm halkımızı davet ediyoruz' yazılı pankartla çıktı. Futbolcular, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın da katılımıyla kentte yapılacak olan mitinge taraftarları açtıkları pankartla davet etti.


GAZİANTEPSPORLU OYUNCULARIN FORMALARINDA REKLAM YOK

Sahaya çıkan siyah kırmızılı ekibin oyuncuların formalarının göğüs bölümünde reklam olmaması dikkat çekti. Kulübün formanın göğüs bölümüne sponsor bulamadığı öğrenildi.


1100 GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Gaziantepspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmada 600'ü polis, 500ü özel güvenlik görevlisi olmak üzere 1100 güvenlik gücü görev yaptı. Güvenlik görevlileri, dışarıda stadyuma gelenleri üst aramasından geçirdikten sonra içeri aldı. Üst aramasının yapıldığı kontrol noktasındaki polislerin uzun namlulu silahlarla nöbet tuttuğu görüldü.


KARŞILAŞMAYI 4 BİN 950 KİŞİ İZLEDİ

Ligin ikinci haftasında oynanan Gaziantepspor-Trabzonspor karşılaşmasında iki takımın taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. 750 Trabzonsporlu taraftarın, 4 bin 200 Gaziantepsporlu taraftarın izlediği karşılaşma 30 derece sıcaklıkta oynandı





#Gaziantepspor
#Trabzonspor
#Spor Toto Süper Lig
#maç özeti
#maç golleri
8 yıl önce