|

Gelişen bir yatırım aracı olarak INTEXCOIN

Intexcoin, ilk olarak Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan daha sonra ise uluslararası platformlarda diğer alternatiflerine kıyasla daha fazla tercih edilmeye başlamıştır.

Yeni Şafak
13:03 - 1/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:48 - 1/08/2016 Pazartesi
Diğer

Tamamen yerli, güncel ve daha kârlı yatırım imkanı sağlayan kod yapısı sayesinde yatırımcılarına hızlı kolay ve güvenilir para değişimi sunmakla beraber aynı zamanda hızla gelişen bir firmaya da ortak olma fırsatı sunmaktadır. Özellikle topluluğun büyümesini sağlayan her yatırımcı belirli bonuslar kazanarak hem topluluğun gelişmesine katkı sağlamakta hem de bu ödüller sayesinde daha kazançlı bir konum elde etmektedir. Günümüz kripto madenciliğinin ekonomideki yeri her geçen gün artmaktadır. Borsa kadar riskli olmayan ve getirisi faize göre daha yüksek olan ve tamamen yasal yollar ilke elde edilen bu kripto paralar, yatırımcılar tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Teknolojinin de gelişmesine bağlı olarak alt yapılar gelişmekte ve genişlemekte buna bağlı olarak da sisteme olan talepte her daim bir artış olmaktadır.



Piyasada yer alan rakiplerinin aksine Intexcoin, yenilikçi bakış açısı, güven temelli, topluluğun gücüne dayalı özgür bir ekonomik ortamı amaç edinmiştir. Bu sebeple de yeni kripto para birimi olan Intexcoin' in tüm dünyada kolay ve güvenilir kullanımının sağlanması temel hedef olmuştur. Ayrıca bunu ilke edinirken de Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmektedir. Daha önce yerli hiçbir kripto madencilik firmasının yapamadığı yaparak, tamamen kendi geliştirdikleri kod yapısı ile uluslararası alanda faaliyet göstermektedirler. Şu an Minex ve Intexplace hizmetlerini vermekte olan firmanın Kıbrıs, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, B. A. E. ve Avrupa olmak üzere dünyanın beş önemli noktasında ofisi bulunmaktadır. Ayrıca piyasaya hızlı giriş yapmasına ve yeni olmasına rağmen birçok iş yeri tarafından desteklenen kripto para birimi olmuştur. Bu da firmanın yatırımcılar dahil destekleyen iş yerlerine verdiği güveni açıkça belirtmektedir. Dünyada bu alandaki rakiplerinden biri olan BitCoin ise son zamanlarda yerini, yatırımcıların haklı tepkileri sonucu Intexcoin gibi yenilikçi firmalara bırakmaktadır. Çünkü sisteme dâhil olmak kadar siteme yapılan katkılar da göz önüne alındığında Intexcoin' in başarılı olma nedenleri açıkça görülmektedir. Yatırım fırsatları, Intexcoin hizmetleri ve daha birçok detay için

adresinden her zaman bilgi alınabilmektedir.




#yatırım
#ekonomi
#Intexplace
8 yıl önce