|

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izle! Süper Lig

Gençlerbirliği Beşiktaş maçını canlı izlemek ve takip etmek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Canlı skor uygulamasıyla birlikte her maçı anlık olarak yakından takip edebilir ve maça ait tüm önemli anlara ulaşabilirsiniz. İşte Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izleme ve takip etme bilgileri.

Yeni Şafak
20:03 - 28/10/2016 Friday
Diğer

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izlemek ve takip etmek oldukça basittir. Sizler için hazırladığımız uygulamayla birlikte maça ait tüm bilgilere ulaşabilecek ve anlık olarak takip edebileceksiniz. İşte Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı izleme ve takip etme.






Anlık takip et!




Beşiktaş'ı Ankara'da çok sayıda taraftar karşıladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Gençlerbirliği ile yapacağı maç için Ankara'ya geldi.


Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Ankara'ya gelen siyah-beyazlı kafileyi çok sayıda taraftar karşıladı. Siyah-beyazlı taraftarlar, sevgi gösterilerinde bulundukları futbolcularla fotoğraf çektirdi.


Beşiktaş kafilesi daha sonra havalimanında bekleyen takım otobüsüyle konaklayacağı Wyndham Ankara Otele hareket etti.


Beşiktaş'ın kadrosunda Atiba, Oğuzhan Özyakup, Gökhan İnler, Ömer Şişmanoğlu yer almadı



Gençlerbirliği, Beşiktaş maçına hazır

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.



Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yapılan antrenmana el topu ve 5'e 2 oyunlarıyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, 1 saat süren idmanı çıkış çalışmasıyla tamamladı.



Başkent ekibinin bugünkü idmanına tedavisine devam edilen Marko Milinkovic katılmazken, Cosmin Matei, Samuel Owusu ve Ferhat Görgülü takımla çalışmalara başladı.



Cezalı futbolcusu bulunmayan kırmızı-siyahlılar, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.



Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynayacak Gençlerbirliği-Beşiktaş karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. Maçı, hakem Alper Ulusoy yönetecek.




- İrfan Can: "Çok iyi hazırlandık"



Kırmızı-siyahlı takımın genç orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.



Ligde iki haftadır maçlardan puansız ayrıldıklarını hatırlatan İrfan Can, "Bu hafta çok iyi hazırlandık. İnşallah Beşiktaş'a ilk yenilgisini biz tattıracağız." dedi.



Mağlup oldukları karşılaşmalarda kötü goller yediklerini ifade eden İrfan Can, "İkinci yarılarda ise çok iyi oynuyoruz. Bu maçta iyi performansımızı en baştan itibaren sahaya yansıtıp, son dakikaya kadar da iyi oynayarak sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz." diye konuştu.




- Ankaralı futbolseverlere uyarı



Gençlerbirliği Kulübü, maçı izlemeye gelecek futbolseverleri çanta getirmemeleri konusunda uyardı.



Kulüpten yapılan açıklamada "Güvenlik tedbirleri çerçevesinde, 28.10.2016 tarihinde Beşiktaş ile yapacağımız müsabakada seyircilerin çanta, poşet vb. eşyalar ile stadyuma gelmemelerini önemle rica ederiz." denildi.



Duyuruda, maça getirilecek bu tarz eşyaların güvenlik birimleri tarafından stadyuma alınmayacağı belirtildi.





#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
#Canlı izle
7 years ago