|

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı skor takibi

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı skor takip sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Lig'de 20 puan ile lider durumda olan siyah-beyazlılar bu maçı da kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Karşılaşmanın canlı skorunu 3 boyutlu olarak buradan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:01 - 28/10/2016 Cuma
Diğer
Gençlerbirliği Beşiktaş maçı canlı skor

ekranı ile karşınızdayız. Süper Lig'de 9. hafta heyecanı bu akşam oynanacak Gençlerbirilği Beşiktaş mücadelesi ile başlayacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Gençlerbirlği Beşiktaş mücadelesinin en son gelişmelerini, canlı skor ekranını, takımlardan istatistikleri ve muhtemel 11'leri haberimizden görebilirsiniz. İşte karşılaşmadan notlar.



mek için tıkla





Beşiktaş ile Gençlerbirliği 87. randevuda


Beşiktaş ile Gençlerbirliği, bu akşam yapacakları maçla ligde 87. kez karşı karşıya gelecek.



İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 48 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 31 müsabakada ise eşitliği bozamadı.



Lig maçlarında Beşiktaş'ın 137 golüne, Gençlerbirliği 62 golle karşılık verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maç 1-1 bitti, İstanbul'da ise Beşiktaş 1-0 galip geldi.





- Beşiktaş, son 11 maçın 5'ini kazanabildi


Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 11 lig maçından 5'ini kazanabildi. İki ekip arasındaki son 11 karşılaşmada Beşiktaş 5, Gençlerbirliği 2 galibiyet aldı, 4 maç da berabere sonuçlandı.





- Ankara'da da Beşiktaş üstün


Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, Ankara'daki maçlarda da gösterdi.



Siyah-beyazlılar, başkentte yapılan 43 lig maçının 21'ini kazandı, 6 kez yenildi, 16 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ankara'da siyah-beyazlılar 67, kırmızı-siyahlılar ise 35 gol attı.



- Deplasmanda son 5 maçta bir galibiyet


Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile yaptığı son 5 lig maçından sadece birini kazanabildi. İki ekip arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılan son 5 lig maçından 2'sini başkent ekibi, birini siyah-beyazlılar kazandı, 2'si de berabere bitti.



- En farklı skorlu galibiyetler


Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetlerini 1964-1965 ve 1986-1987 sezonlarında 5-1, 1963-1964 ve 1999-2000 sezonlarında da 4-0'lık sonuçlarla aldı.



Gençlerbirliği ise 2000-2001 sezonunda İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-0 yenerek, rakibi karşısında en farklı skoruna imza attı.





- Son 10 maç


İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 10 maçın skorları şöyle:



Sezon Maç Sonuç



2011-2012 Gençlerbirliği-Beşiktaş 4 - 2



Beşiktaş-Gençlerbirliği 3 - 2



2012-2013 Gençlerbirliği-Beşiktaş 1 - 1



Beşiktaş-Gençlerbirliği 3 - 0



2013-2014 Gençlerbirliği-Beşiktaş 1 - 0



Beşiktaş-Gençlerbirliği 1 - 1



2014-2015 Gençlerbirliği-Beşiktaş 0 - 2



Beşiktaş-Gençlerbirliği 2 - 1



2015-2016 Gençlerbirliği-Beşiktaş 1 - 1



Beşiktaş-Gençlerbirliği 1 - 0



Beşiktaş, galibiyet serisini sürdürmek istiyor


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak.



Ligde son 3 maçını kazanan ve averajla ikinci sırada bulunan siyah-beyazlı takım, Gençlerbirliği karşısında galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.



Bu sezon yaptığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan toplayan Beşiktaş, 18 gol atıp, 6 gol yedi. Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasındaki müsabaka saat 20.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.



- Deplasmanda başarılı sonuçlar alıyor


Son sezonlarda dış sahada başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş, 2016-2017'de de bu performansını sürdürüyor.



Bu sezon 4 deplasman maçında 3 galibiyet ve bir beraberlik alan siyah-beyazlılar, 10 puan topladı. Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, son 3 dış saha mücadelesini ise kazanmayı bildi. Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, Çaykur Rizespor ve Kayserispor maçlarını ise 1-0'lık skorlarla kazandı.



- Savunma güven veriyor


Beşiktaş, bu sezon başarılı savunma performansıyla da dikkati çekiyor.



Defansta son 7 sezonun en başarılı performansını gösteren siyah-beyazlılar, 8 maçta 6 gol yedi. Sezonun ilk 3 maçında 4 gol yiyen Beşiktaş, sonraki 5 karşılaşmada ise 2 golü kalesinde gördü. Beş maçlık periyotta Galatasaray'ın 2 golüne engel olamayan siyah-beyazlılar, 4 karşılaşmada ise iyi savunma yaparak gole izin vermedi. Beşiktaş, son 3 maçta ise gol yemedi.



- Aboubakar formda


Siyah-beyazlı takımda sezonun ilk maçlarında istenen performansı gösteremeyen forvet oyuncusu Vincent Aboubakar, takımının yaptığı son iki karşılaşmada gol sevinci yaşadı.



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile oynanan maçta fileleri iki kez havalandırarak Beşiktaş'taki ilk gollerini atan Aboubakar, Antalyaspor karşısında da takımına bir gol kazandırdı.



Anderson Talisca da Antalyaspor maçında iki kez gol sevinci yaşadı.



- Caner Erkin sakat


Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında sakatlanan ve aşil tendonu kopan Caner Erkin, uzun süre takımını yalnız bırakacak.



Gökhan İnler, bireysel çalışmalarını sürdürürken, sakatlığı geçen ve bir süredir takımla çalışan Oğuzhan Özyakup ise fiziksel açıdan hazır olmadığı için Antalyaspor maçı kadrosunda yer almamıştı.



- Tosic ve Marcelo kart sınırında


Siyah-beyazlı takımın Gençlerbirliği maçı öncesi en büyük sıkıntısı, son haftaların formda iki oyuncusu Marcelo Guedes ve Dusko Tosic'in sarı kart ceza sınırında bulunması olacak.



Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarında sarı kart görün Tosic'in yanı sıra, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor karşılaşmalarında aynı durumu yaşayan Marcelo da kart sınırına geldi. Bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in değişmezleri arasında yer alan her iki oyuncu, Gençlerbirliği karşısında sarı kart gördükleri takdirde Trabzonspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.



Gençlerbirliği Beşiktaş

maçı canlı skor takip sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Lig'de 20 puan ile lider durumda olan siyah-beyazlılar bu maçı da kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Karşılaşmanın canlı skorunu 3 boyutlu olarak buradan takip edebilirsiniz.


#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
#Spor Toto Süper Lig
#canlı skor
#9.hafta
7 yıl önce