|

Gençlere ve Çocuklara Özel Spor Giyim Mağazası Rookie Türkiye’de

Türkiye pazarına beş perakende mağaza ve bir internet satış mağazası ile hızlı bir giriş yapan Rookie, gençlere, çocuklara ve bebeklere sporu sevdiriyor.

Yeni Şafak
17:41 - 25/08/2016 الخميس
Güncelleme: 11:57 - 26/08/2016 الجمعة
Diğer

Çocukların sağlıklı gelişmeleri ve mutlu birer birey olarak büyümeleri onları doğru yönlendirmekle ve ihtiyaçlarını doğru ekipmanlarla karşılamakla mümkün.Çocukların sporla erken yaşta tanışmalarının sağlıklı bir gelecek inşa etmelerinin ilk adımı olduğu felsefesiyle yola çıkan Rookie, Türkiye'de çocuklar arasında bilinçli sporun yaygınlaşması için yatırımlarını sürdürüyor. Dünya'nın seçkin spor markalarından seçtiği özel koleksiyonlarını mağaza ve internet sitesinde satışa sunan Rookie bünyesinde Nike, adidas, Reebok, Jordan, New Balance, Geox, Crocs, Speedo, Skechers, Asics, Mizuno ve daha pek çok spor markasının ürünleri yer alıyor.



Sporla erken yaşta tanışan çocuklar sağlıklı bir gelişme ve büyüme dönemi yaşayarak verimli bir ergenlik geçiriyor, hayatlarının geri kalanında başarılı ve mutlu bireyler olmalarının önü böylece açılıyor. Sporun çocuk gelişimindeki önemine dikkat çeken Rookie'de yer alan çocuk koşu ayakkabıları, halı saha ayakkabıları ve kramponlar, basketbol ayakkabıları, çocuk şort ve tişört modelleri dünyanın en başarılı sporcuları için üretilen profesyonel spor ekipmanlarından oluşuyor ve spora gönül veren çocukların performansını artırıyor, onları spora teşvik ediyor.



Çocukların spora olan hevesini artırmak için hayran oldukları isimleri kullanmak gerektiğini bilen Rookie Neymar, Ronaldo, Messi, Jordan, LeBron gibi dünya yıldızları için üretilmiş özel koleksiyon ürünlerini de Türkiye'ye getiriyor, çocukların ve gençlerin beğenisine sunuyor.



Çocukların ve gençlerin dört mevsim sportif bir tarza ve konfora sahip olabilmesi için çocuk kaban ve monttan çocuk cekete, çocuk eşofman takımlarından şort ve tişörtlere, çocuk mayo ve çocuk bikini modellerinden güneşten koruyan şapkalara kadar bebeklerin, çocukların ve gençlerin giymek isteyebileceği her şey Rookie'de bulunuyor. Hedef kitlesini profesyonel ve amatör sporcularla sınırlamayan Rookie gençlerin ve çocukların günlük kullanımlarına yönelik, sportif tarzda, oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu sayede herkesin kendisi için en uygun spor malzemelerini bulabilmesini sağlıyor.



Çocuk spor ayakkabı ve çocuk spor giyimde dünya devleriyle birlikte çalışarak sadece en yeni ve en sağlıklı ürünleri satışa sunan Rookie'nin ürün portföyü yalnızca ayakkabı ve kıyafetle sınırlı değil. Okul çağındaki çocukların sağlıklı gelişimi için en önemli aksesuarları olan, her gün taşıdıkları, okul çantalarının en sağlıklı ve en kullanışlıları Rookie'de bulunabilir. Yüzme malzemeleri, toplar, eldiven, bere ve atkı çeşitleri de Rookie'de bulunan çocuk spor aksesuar ve malzemeleri içinde öne çıkanlardan bazıları.



Spora başlamak için asla çok erken olmayacağını düşünen Rookie, ürün yelpazesine çok sayıda bebek spor ayakkabısı ve bebek spor kıyafetleri de katmış durumda. Özellikle ilk adımdan itibaren sağlıklı bir gelişme ve büyüme için kesinlikle bebeğinizin giymesi gereken ilk adım ayakkabıları koleksiyonunda yer alan ve yetişkin modellerden birebir küçültülerek tasarlanan ürünlerle bebeğinize bambaşka bir tarz kazandırabilirsiniz.



ziyaret edin.





#BEBEK
#GİYİM
#SPOR
٪d سنوات قبل