|

Google Earth Pro ücretsiz oldu! Peki Google Earth nasıl kullanılır?

Google Earth Pro uygulamasının ücretsiz olmasıyla kullanımı her geçen gün artıyor. Google earth uygulaması ile bilgisayar başında ya da mobil üzerinden dünyanın birçok yerini gezebilirsiniz. Google Earth Pro sürümü için cihazlarda en az 512MB RAM ve 500MB dahili depolama alanı gerekmektedir.

Yeni Şafak
17:17 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:22 - 24/10/2016 Pazartesi
Diğer

Google Earth Pro ücretsiz oldu! Google Earth Pro uygulaması nasıl indirilir ya da pc başında online nasıl kullanılır? sorularının yanıtını haberimizde sizlere sunuyoruz.



Kullanıcılar artık herhangi bir zamanda istediği yeri

Google Earth Pro

sayesinde ücretsiz olarak

keşfedebilecek

.

Kullanıcılar

, aynı zamanda üç boyutlu dünya harita yazılımında yüksek çözünürlük ve trafik durumu gibi özelliklerden de yararlanabiliyor. Google Earth Pro yazılımına

ücretsiz

sahip olabilmek için kayıt olmak ve minimum sistem gereksinimlerine sahip olmak gerekiyor.

Google Earth Pro

sürümü için cihazlarda en az

512MB RAM ve 500MB

dahili depolama alanı bulunması gerekiyor.





Google Earth uygulamasını daha kapsamlı bir şekilde kullanma tercihinde bulunan kullanıcılar, yıllık 400 dolar karşılığında Google Earth Prouygulamasına sahip olabiliyorlar.



Google Earth sürümüne oranla daha gelişmiş yazılım özelliklerini bünyesinde barındıran Pro, özellikle medya, inşaat şirketlerinin konu çerçevesindeki raporlarını oluşturma, gelişmiş video seçeneklerinden yararlanma tercihlerine yanıt veriyor.



#​Google Earth Pro
#Google
#Google Earth uygulaması
7 yıl önce