|

Google Play APK indir, en güncel 2023 Google Play Store sürümü

Google Play APK nasıl indirilir? Google Play Store android kullanıcılarının vazgeçilmez bir uygulamasıdır. İçerisinde binlerce uygulamayı tek tuşla indirebilir ve kullanabilirsiniz. Google Play APK indirmek ve Google Play Store’nin en güncel sürümünü yüklemek için haberimize bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
10:10 - 5/10/2023 Perşembe
Güncelleme: 10:10 - 5/10/2023 Perşembe
Diğer
​Google Play APK indir
​Google Play APK indir

Google Play APK indirmek çok basittir. Eğer bir android telefonunuz varsa ve içerisinde Google Play Store yüklü değilse sizlere vereceğim indirme linki ve yükleme talimatı ile birlikte Google Play Store’nin en güncel sürümüne tek tuşla ulaşabilir ve binlerce uygulamanın içinden istediklerinize ulaşabilirsiniz. Google Play Store iki çeşitten oluşur. Bunlardan birincisi ücretli uygulamalar olurken ikincileri ise ücretsiz olarak insanların kullanımına sunulmuştur.

GOOGLE PLAY İNDİRME LİNKİ

Google Play Store, Android kullanıcıları için bir uygulama dünyası anlamına gelir. Bu uygulama ile kullanıcılar istedikleri uygulamaları hiç zorlanmadan diledikleri gibi rahatça indirebilirler. Google Play Store, üzerinde bulunan kategorilere göre kullanıcılar istedikleri seçimi gerçekleştirerek uygulamayı indirebilir, beğenilir ve yorum yapabilirler. Google Play Store üzerinde ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki grup bulunuyor. Uygulamalarını ücretli olarak satmak isteyenler uygun görülen bir fiyat üzerinden emek verdikleri uygulamalarını satışa sunabilirler.

Uygulama mağazasında işlem yapabilmek adına kesinlikle Google Play Store’a kayıt olmanız gerekirken, kayıt işlemi içinse herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Hatta ve hatta bu üyelik hesabınız ile birlikte, YouTube ve hatta diğer tüm Google hesaplarınıza da kolayca giriş yapabiliyorsunuz.

Google Play Store giriş yapıp ücretli uygulama indirimi gerçekleştirmek istiyorsanız, kesinlikle profilinize kredi kartı bilgilerinizi tanımlamanız gerekiyor. Kredi kartı bilgilerini tanımlamadan sistemden herhangi bir ücretli uygulama indiremezken, tanımladıktan sonra ise indirdiğiniz bu uygulamaların ücretleri kredi kartı ekstrenize yansıtılıyor.

Ücretsiz uygulama indirmek için kayıt olmak dışında sisteminize herhangi bir tanımlama gerçekleştirmeniz gerekmezken, kayıt olmanız ücretsiz uygulama indirmek için yeterli oluyor.

Google Play’de sol tarafta yer alan bölüme eklenen yeni “Hesabım” bölümü, hesabınıza tanımlı kredi kartınızı değiştirmenize, ödeme yöntemlerinizi doğrulamanıza ve mağazadan satın almış olduğunuz her şeyi görüntülemenize izin veriyor. Ayrıca, yeni sürümde Play Store hediye çeklerini harcamak, Google Play kredisi satın almak ve PayPal hesabınızı bağlamak için yeni seçenekler de yer alıyor.

Geçmişteki satın aldıklarınız arasında, Play Store’dan satın alınan cihazlar, uygulamalar, Play Music üyeliğiniz, film, kitap, müzik gibi satın aldığınız dijital içerikleriniz de gösteriliyor. Yeni eklenen bu işlev sayesinde hesabınızla ilgili tüm işlemlerinizi akıllı telefonlarınızdan yönetmeniz de daha kolay hale geliyor.

EN ÇOK İNDİRİLEN GOOGLE PLAY UYGULAMALARI

Türkiye'de en çok indirilen Google Play uygulamaları aşağıdaki gibidir:

Uygulama Kategori İndirme sayısı

Instagram Sosyal medya 100 milyon

TikTok Sosyal medya 90 milyon

WhatsApp Haberleşme 80 milyon

Facebook Sosyal medya 70 milyon

YouTube Video 60 milyon

Messenger Haberleşme 50 milyon

Google Chrome İnternet 40 milyon

Twitter Sosyal medya 30 milyon

TikTok Lite Sosyal medya 20 milyon



#google play
#google play store
#google play apk indir
#google play store indir
6 ay önce