|

Görkem Sevindik Söz dizisinden ayrıldı mı? Söz dizisi 14. bölüm fragmanı

Görkem Sevindik Söz dizisinden ayrıldı mı? Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'ün 13. bölümü bugün ekranlara geldi. 14. bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler fragmanı haberimizden görebilirler. Peki Görkem Sevindik söz dizisinden ayrıldı mı? işte diziden son gelişmeler.

Yeni Şafak
23:41 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:04 - 19/09/2017 Salı
Diğer
Görkem Sevindik Söz dizisinden ayrıldı mı? Söz dizisi​ 14. bölüm fragmanı
Görkem Sevindik Söz dizisinden ayrıldı mı? Söz dizisi​ 14. bölüm fragmanı

Görkem Sevindik Söz dizisinden ayrıldı mı? Bu akşam ekranlara gelen 13. bölüm nefesleri kesti. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'de Üstçavuş Mücahit Serdengeçti rolünü canlandıran oyuncu Görkem Sevindiğin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Söz dizisinin 14. bölüm fragmanında yanında bomba patlaması sonucu yaralanan Mücahit'in ambulansa bindirildiği ve şehit olduğu sahneler yer aldı. Dizinin gelecek haftaki bölümünde neler olacağı şimdiden merak ediliyor. Oyuncu Görkem Sevindik'in Söz dizisinden ayrılıp ayrılmadığı henüz belli değil. 14. son bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Söz 14. bölüm fragmanı:

13. BÖLÜM ÖZETİ

Çolak’ın diğer teröristler tarafından kaçırılmaya çalışılacağının istihbaratını alan tim güvenlik önlemlerini arttırmaya başlayacak. Çolak’ın tutulduğu dağ evine giden onlarca terörist birer birer etkisiz hale getirilirken nakil işlemleri görevi de yine aynı time verilecek. Jandarmanın resmi araçlarına eşlik edecek olan tim Çolak’ı başka bir bölgeye götürürken yolda pusu ile karşı karşıya kalacak. Sis bombalarının kullanıldığı saldırıda keskin nişancıların açtığı ilk ateşte konvoydaki askerlerden biri yaralanacak. Aracından inerek saldırıya anında karşılık veren Yavuz ve diğerleri teröristler savurmaya çalışacak. Yaralanan askerin hayatını kaybedip kaybetmeyeceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak. Askerin tedavi altına alınabilmesi için elinden geleni yapan Yavuz ise bir yandan da Çolak’ı diğerlerine kaptırmamaya çalışacak.


GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR?

Görkem Sevindik 17 Ekim 1986 tarihinde Adana'da doğmuştur. Eğitim öğretim hayatını burada tamamlayan Görkem Sevindik’in en büyük hayali ise oyuncu olmaktı. Sinema ve tiyatroculuk için içerisinde inanılmaz bir sevgi besleyen Görkem çok disiplinli ve çok çalışkan birisiydi ve idealleri vardı bu ideallerinin peşinden koşarak İstanbulun yolunu tuttu ve burada çabalamaya uğraşmaya başladı. Ardından Görkem Sevindik msm ye katıldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almaya başladı.

Kendisini yavaş yavaş geliştirmeye başlayan Görkem Sevindik takip eden yıllarda Uğur Uludağın tiyatro ekibine katıldı buradada çalışmalarına ve egitimine devam ederek kendisini geliştirmeyi sürdürdü. Bu tiyatro ekibinde küçük rollerde kendini gösterme şansını bulan Görkem Sevindik ilerleyen zamanlarda kendisini kanıtlamak adına Best Model yarışmasına katıldı fakat burada çok büyük bir başarı elde edemeyen Görkem Sevindik tekrar ideallerinin peşinde koşmaya devam ederek tiyatro ve sinema oyuncusu olmak için çabaladı.

#Görkem Sevindik
#Söz dizisi
#Söz
#Mücahit Serdengeçti
#Üstçavuş
#şehit
#fragman
#14. bölüm
7 yıl önce