|

Göztepe: 3 Aytemiz Alanyaspor: 3 özet ve goller

Göztepe Aytemiz Alanyaspor maç özeti ve gollerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Süper Lig'İn 9. haftasında karşılaşan Göztepe ile Alanyaspor nefes kesen maçta 3-3'lük skor ile berabere kaldı. Maçın geniş özetini, gollerini ve önemli anlarını sayfamızdan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:15 - 20/10/2017 Cuma
Güncelleme: 22:08 - 20/10/2017 Cuma
AA
Göztepe: 3 Aytemiz Alanyaspor: 3 özet ve goller
Göztepe: 3 Aytemiz Alanyaspor: 3 özet ve goller
Göztepe Ayetemiz Alanyaspor
maçının geniş
özeti
ni ve gollerini izlemek isteyen futbolseverler haberimizden faydalanabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam Göztepe sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Zorlu mücadelede gol düellosu yaşandı. 3-3'lük skor ile tamamlanan Göztepe Alanyaspor maçının geniş özetini, maçtan önemli dakikaları ve notları sayfamızdan görebilirsiniz.
Göztepe Alanyaspor maçından notlar

Süper Lig'de Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor'un karşılaştığı 9. hafta mücadelesinde her iki takım teknik direktörü, bir önceki maça göre ilk 11'lerinde değişiklik yapmadı.

Geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, Aytemiz Alanyaspor maçına da aynı 11 ile çıktı. Göztepe'de 5 futbolcu Sabri Sarıoğlu, Kadu, Andre Castro, Oscar Scarione ve Adis Jahovic daha önceki 8 maçta olduğu gibi ilk 11'de şans buldu.

Ligde son olarak Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor da Göztepe gibi ilk 11'inde değişikliğe gitmedi. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic ilk 8 haftada olduğu gibi Emre Akbaba ve Vagner Love'u ilk 11'de sahaya sürdü.

Geçen sezondan kalma cezası nedeniyle iç sahadaki Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında seyircisinden mahrum mücadele eden Göztepe'de taraftarlar, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir maçındaki gibi stadı yine doldurdu. Aytemiz Alanyasporlu yaklaşık 20 taraftar da maçı takip etti.

Göztepeli futbolcular sahaya "Arakan'da işlenen insanlık suçuna ve dramına sessiz kalmayın" yazılı pankartla çıktı. Müsabakadan önce hayatını kaybeden Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından, Boluspor Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Çetiner Erdoğan anısına saygı duruşunda bulunuldu.

#Aytemiz Alanyaspor
#Futbol
#Göztepe
#SÜPERLİG
6 yıl önce
default-profile-img