|

Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı izle - Fener maçı canlı

Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı izlemek için hemen tıkla. UEFA Avrupa Ligi, play-off turu ikinci maçında Fenerbahçe deplasmanda Grasshoppers ile karşılaşıyor. Mücadeleden en son gelişmeleri, takımların ilk 11'lerini, maçtan önemli anları ve canlı maç izleme ekranını sizlerle paylaşıyoruz. İşte Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı izleme sayfası ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
00:01 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:58 - 24/08/2016 Çarşamba
Diğer
Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı

izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Grasshoppers ile Fenerbahçe Letzigrund Stadyumu'nda karşılaşıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyet avantajı ile sahaya çıkıyor. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Lig Tv ekranlarından karşılaşmayı seyredebilirler.

Grasshoppers Fenerbahçe

maçından en son gelişmeleri ve canlı maç izleme sayfasını buradan görebilirsiniz. Karşılaşmadan tüm detaylar yenisafak.com'da.



mek için tıklayınız



Fenerbahçe, 5. kez gruplara kalmak için sahada


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre'nin Grasshoppers takımı karşısında tur arayacak.



Geçen hafta Ülker Stadı'nda rakibini farklı mağlup ederek tur için büyük avantaj yakalayan sarı-lacivertliler, 3-0'lık skorun getirdiği rahatlıkla sahaya çıkacak.



Spor Toto Süper Lig'e Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, İsviçre deplasmanından istediği skorla dönerek moral bulmak istiyor.



Sarı-lacivertliler, yarın galip gelmesi ya da berabere kalmasının yanı sıra gol atması durumunda her türlü 3 farklı yenilgi de dahil, tur atlayan taraf olacak. Maç Grasshoppers'ın 3-0 üstünlüğüyle sona ererse, müsabakada on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da gol olmazsa tur atlayan ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.



Grasshoppers ile Fenerbahçe arasında Zürih şehrindeki Letzigrund Stadı'nda TSİ 20.00'de oynanacak rövanş maçını Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.




- Gruplarda 5. kez yer alacak


Fenerbahçe, Grasshoppers'ı elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi (UEFA Kupası dahil) gruplarına 5. kez katılacak.



Sistem değişikliğine gidilerek 2004-2005 sezonundan itibaren ilk tur yerine grup aşamasına geçilen organizasyonda sarı-lacivertli takım, daha önce 4 kez mücadele etti.



Fenerbahçe, 2005-2006, 2009-2010, 2012-2013 ve 2015-2016 sezonlarında yer aldığı gruplardan üst tura çıkmayı başarmıştı.






- Alper cezasını tamamladı


Fenerbahçe'de Alper Potuk cezasını tamamladığı için Grasshoppers karşısında forma giyebilecek.



Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Braga karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle UEFA tarafından 3 maç ceza alan Alper, iki Monaco ve ilk Grasshoppers maçında oynamayarak cezasını çekti.



Alper, teknik direktör Dick Advocaat'ın şans vermesi durumunda 3 maç sonra Avrupa'da formasına kavuşacak.



Sarı-lacivertlilerde 30 Eylül'e kadar Avrupa kupalarındaki cezası bulunan Volkan Şen ise rövanşta sahada olamayacak. Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Josef de Souza'nın da forma giymesi beklenmiyor.



Fenerbahçe, Grasshopper maçının son çalışmasını yaptı


Fenerbahçe, İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla yarın yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.


Zürih kentindeki Letzigrund Stadı'nda, teknik direktör Dick Advocaat yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık


tutuldu. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Grasshoppers maçının taktik provasının yapıldığı belirtildi.



Fenerbahçe'nin maç kadrosu


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Dick Advocaat'ın belirlediği 19 kişilik futbolcu kafilesi şu isimlerden oluşuyor:



Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, İsmail Köybaşı, Simon Kjaer, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Salih Uçan, Alper Potuk, Aatif Chahechouhe, Miroslav Stoch, Robin van Persie, Jose Fernandao, Emmanuel Emenike.



Fenerbahçe ile Grasshoppers arasında Letzigrund Stadı'nda yapılacak mücadele TSİ 20.00'de başlayacak.







Fenerbahçe 208. Avrupa sınavında


UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla deplasmanda karşılaşacakFenerbahçe, Avrupa'daki 208. sınavına çıkacak.



Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 207 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 75'ini kazanan Fenerbahçe, 42 kez rakipleriyle berabere kalırken, 90 defa da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.



Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 259 gol gönderirken, kalesinde 312 gol gördü.



- UEFA Avrupa Ligi'nde 42. maç


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 41 maça çıktı.



Sarı-lacivertliler, statü değişiklikleriyle 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 41 maçta 22 galibiyet elde ederken, 12 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi maçlarında 58 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 35 gole engel olamadı.




Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat

, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşında İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla yarın yapacakları karşılaşmada, ilk maçın skorunu düşünmeyerek, ciddiyeti elden bırakmayacaklarını söyledi.



Karşılaşmanın yapılacağı Letzigrund Stadı'nda düzenlenen ve sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal'ın da katıldığı basın toplantısında açıklamada bulunan Advocaat, "İlk maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrıldık ama hala çok ciddiye almamız gereken bir tur söz konusu. Bu tarz turnuvalarda bir anlık ciddiyeti kaybetmenin nelere mal olduğunu biliyoruz. Bu nedenle ciddiyetimizi kaybetmemeliyiz." diye konuştu.



Grasshoppers ile yaptıkları ve 3-0 kazandıkları maçtaki futbollarından memnun olmadığını vurgulayan Hollandalı teknik adam, "İlk maçın ardından oynadığımız futboldan çok da mutlu değilim. Belki biraz tuhaf olacak ama ligde oynadığımız maçta çok daha iyi, coşkulu ve bana mutluluk verebilecek bir takım vardı. Bu nedenle her maç üstüne katıp, oyunumuzu geliştirerek yolumuza devam etmeliyiz." ifadelerini kullandı.



- "Hala 1-2 oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum"



Advocaat, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile transfer konusunda görüştüklerini ve çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.



Daha dengeli bir kadro için transfere ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan 68 yaşındaki teknik adam, "Başkanımızla görüşmeyi gerçekleştirdik. Hala 1-2 oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Buna daha dengeli bir kadromuz olabilmesi için ihtiyacımız var. Bu konuda gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Umarım önümüzdeki günlerde bu konuda aşama kaydedeceğiz." açıklamasında bulundu.



Başkan Yıldırım'ın da kendisine katıldığını dile getiren Dick Advocaat, şöyle devam etti:



"Başkanla gerçekten iyi bir görüşme gerçekleştirdik. Takımımızla, maçlar ve nasıl bir çalışma şekli izleyeceğimizi konuştuk. O da bu konuda çok heyecanlıydı. Hatta fanatik, coşkulu ve tutkulu bir şekilde konuya yaklaştı. Ne oynatmak istiyorum, nasıl bir oyun tarzı sevdiğimi ve kadromuzla ilgili konuştuk. Bir iki oyuncu daha kadromuza eklemek istediğimizi söyledik. Çünkü elimizde daha fazla imkan olmasını istiyoruz. O da bu görüşe katıldı ve bakışı çok pozitifti."



Advocaat, Hollanda'nın Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakim Ziyech ile ilgili soru üzerine, "Tüm iyi oyuncularla ilgileniyoruz." demekle yetindi.



- Mehmet Topal'ın görüşleri



Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Mehmet Topal ise ilk maçta aldıkları 3-0'lık skoru düşünerek rehavete kapılmayacaklarını söyledi.



Rövanşı da kazanarak gruplara kalmak istediklerini kaydeden Mehmet, "İlk maçın verdiği 3-0'lık avantaj var. Bu avantajın farkındayız ama yarın kesinlikle rehavete kapılmayacağız. Kendi seyircisi önünde oynayacak bir takımla karşılaşacağız. Rehavete kapılırsak yarın sahadan canımız yanmış bir şekilde ayrılabiliriz. Bunun farkındayız. Yarın sahada en iyi futbolumuzu oynayıp, galip gelerek gruplara kalmak istiyoruz." diye konuştu.



Mehmet, yeni teknik direktör Advocaat'ın herkese farklı sorumluluk yüklediğini vurgulayarak, "Hocamızın oyun anlayışı ve oynatmak istediği futbol daha farklı. Hocaların sistemine uymak zorundayız. Hocamız, sahada herkese bazı sorumluluklar veriyor. Futbolculardan istediği özel şeyler oluyor. Ben de takıma faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum. Umarım isteklerini daha üst seviyede karşılarım." ifadelerini kullandı.



Medipol Başakşehir maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı üzgün olduğunu aktaran Mehmet Topal, "Benim için çok üzücü bir pozisyondu. Allah korusun Cengiz'in büyük bir sakatlığına sebep olabilirdim. Topa kayarak müdahale ettim ama yerde kalan ayağım çimlere takıldı. Topa da dokundum ama Cengiz de topa müdahale etmek isterken darbe kaval kemiğine geldi. Hemen ayağımı geri çektim. Benim için talihsiz bir andı." şeklinde görüşlerini aktardı.



Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Dick Advocaat'ın belirlediği 19 kişilik futbolcu kafilesi şu isimlerden oluşuyor:



Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, İsmail Köybaşı, Simon Kjaer, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Salih Uçan, Alper Potuk, Aatif Chahechouhe, Miroslav Stoch, Robin van Persie, Jose Fernandao, Emmanuel Emenike.



Fenerbahçe ile Grasshoppers arasında Letzigrund Stadı'nda yapılacak mücadele TSİ 20.00'de başlayacak.



Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı izle

mek için hemen tıkla. UEFA Avrupa Ligi, play-off turu ikinci maçında Fenerbahçe deplasmanda Grasshoppers ile karşılaşıyor. Mücadeleden en son gelişmeleri, takımların ilk 11'lerini, maçtan önemli anları ve canlı maç izleme ekranını sizlerle paylaşıyoruz. İşte Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı izleme sayfası ve son gelişmeler.

#Grasshoppers
#Fenerbahçe
#UEFA Avrupa Ligi
#Canlı maç izle
8 yıl önce