|

1 metre uzunluğunda motordan çıktı

Isparta'da oturan Ali Yunus Kaya'nın dağda gezintiye çıktığı offroad aracının motor bölümüne 1 metrelik yılan girdi. Yılan, itfaiye tarafından çıkarıldıktan sonra doğaya salındı.

Yeni Şafak
15:01 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:09 - 30/05/2016 Pazartesi
DHA
Offroad aracının motor bölümüne giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
Offroad aracının motor bölümüne giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Isparta'da oturan 3 arkadaş offroad için hafta sonu Ali Yunus Kaya'nın cipiyle Eğirdir'deki Kasnak Meşesi Ormanları'na gitti. Burada hem gezen hem de istirahat eden arkadaşlar daha sonra kente döndü.



Aracını yıkamak için girdiği akaryakıt istasyonunda kaputtan çıkan yılanı fark eden Ali Yunus Kaya, durumu Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirdi. Evin önünde park halindeki araçtan yılanı çıkarmak için gelen itfaiye ekipleri, yakalama maşasıyla yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılanı tutup, çıkardı. Yılan daha sonra şehir dışına götürülerek doğaya salındı.



Akaryakıt istasyonunda fark etti


Araç sahibi Ali Yunus Kaya yaşadıklarını, "3 arkadaş offroada çıkmıştık. Davraz Dağı'nın arka tarafından dolaşarak Yukarı Gökdere köyüne ve Kasnak Meşesi Ormanlarına geçtik. Orada mola vermiştik, zannediyorum oradaki mola esnasında araca geçmiş. Akşam üzeri şehre döndüğümüzde aracı yıkamaya götürdüğümde akaryakıt istasyonunda fark ettim. Yarısı sileceğin, yarısı da kaputun içerisindeydi. Müdahale etmeye fırsat kalmadan tekrar kaputun içerisine girdi." sözleriyle anlattı.






#Ali Yunus Kaya
#Isparta
#Eğirdir
#Davraz Dağı
8 yıl önce
default-profile-img