|

10 dakikada 10 bin liralık soygun

Bayrampaşa’da bir tekstil mağazasına giren üç zanlı mağazayı soydu. Demir sopa ile kapıyı kırarak içeri giren zanlıların o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlılar mağazadan çaldıkları yaklaşık 10 Bin lira değerindeki mallarla kayıplara karıştı.

Yeni Şafak
09:55 - 8/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:31 - 8/11/2017 Çarşamba
IHA
Bayrampaşa'da bir mağazanın kapısını demir sopayla kırarak giren hırsızlar 10 dakikada mağazadan yaklaşık 10 bin liralık malzemeyi çaldılar.
Bayrampaşa'da bir mağazanın kapısını demir sopayla kırarak giren hırsızlar 10 dakikada mağazadan yaklaşık 10 bin liralık malzemeyi çaldılar.
Bayrampaşa’da bir tekstil mağazasına giren
üç zanlı
mağazayı soydu.
Demir sopa
ile kapıyı kırarak içeri giren zanlıların o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlılar mağazadan çaldıkları yaklaşık
10 Bin lira değerindeki
mallarla kayıplara karıştı.
Bayrampaşa Maltepe’deki tekstil merkezinde faaliyet gösteren bir mağaza, yüzlerini, giydikleri kapüşonları ile gizleyen üç şahıs tarafından soyuldu.
10 dakika içinde
mağazayı soyup soğana çeviren üç hırsızlık zanlarının o anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Zanlılar mağazadan çaldıkları yaklaşık 10 Bin lira değerindeki mallarla kayıplara karıştı.

Görüntülere de üç zanlının mağazanın önüne bir araçla geldikleri görülüyor. Zanlılardan ikisi aşağı inip mağazaya doğru gidiyor. Diğeri ise arabada hazır halde bekliyor. Arabadan inen iki kişiden biri çevre gözetlemesi yaparken diğeri mağazanın kapısını levye ile açmaya çalışıyor. Kapıyı açmak uzun sürünce arabadaki diğer zanlı da aşağıya inip yardım ediyor.

Kamerayı kapatmaya çalıştılar

Yaklaşık 8 dakika boyunca kapıyı açmakla uğraşan zanlılar, sonunda kapıyı açmayı başarıyor. Levye ile camı da kıran zanlılar içeri girip poşetlenmiş haldeki tekstil ürünlerini geldikleri araca doldurmaya başlıyor. Bu sırada güvenlik kamerasını fark eden zanlılardan biri kameranın açısını değiştiriyor. Ancak kamera o anları çekmeye devam ediyor. Zanlılar, mağazadan çaldıkları mallarla geldikleri araçla gözlerden kayboluyor. Mağazadan çalınan malların yaklaşık 10 bin lira değerinde olduğu öğrenildi.


#İstanbul
#Mağaza
#Soygun
6 yıl önce