|

13 şehidi unutmadılar

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Sami Özdemir üyelerle birlikte 8 Eylül 2015 günü Iğdır'ın Hasanhan köyü yakınlarında bölücü terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu 13 polis memurunun şehit edildiği yere karanfiller bıraktı ve dua etti.

Yeni Şafak
17:46 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:47 - 25/04/2016 Pazartesi
DHA

Mehmet Yaşar Şahindoğan, Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısında görevli polisleri götüren zırhlı midibüs ile koruma görevi yapan Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı zırhlı araçlara bombalı tuzak kurularak 13 polisin şehit edildiğini hatırlattı. Iğdır'da düzenledikleri toplantı öncesi şehit polis memurlarını şehit düştükleri yerde anmak istediklerini belirten Şahindoğan şunları söyledi:


"Bu, ülkemizin bütünlüğüne ve bu ülke için canınını feda eden şehitlere en büyük borcumuzdur. Burada bizlerin güvenliği için hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Bugün ülkemizin Güneydoğusunda da şehitler veriyoruz. Biz Türk milleti olarak dünde bedel ödedik, bugünde öderiz. Dostumuz ve düşmanımız bunu iyi bilsin ki kimse bu vatan toprağından bir çakıl taş bile koparamaz. Biz buna asla izin vermeyeceğiz."


#Iğdır
#Şehit
#Polis
8 yıl önce