|

16 ay sonra şehit oldu

Terör örgütü DEAŞ’ın 28 Haziran 2016’da Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği saldırıda yaralanan Metin Şan, tedavi gördüğü Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde şehit oldu. 52 yaşındaki Şan’ın vefatıyla birlikte katliamda hayatını kaybedenlerin sayısı 46’ya yükseldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 07:36 - 23/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Metin Şan
Metin Şan

Terör örgütü DEAŞ’ın 28 Haziran 2016’da Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği saldırıda yaralanan Metin Şan, tedavi gördüğü Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde şehit oldu.


İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen intihar saldırısında yaşamını yitiren vatandaşların sayısı 46’ya yükseldi. Terör örgütü DEAŞ militanlarınca gerçekleştirilen saldırının hemen ardından tedavi altına alınan ve 28 Haziran gününden bu yana bir dizi ameliyat geçiren 52 yaşındaki Metin Şan, şehit oldu. Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Şan, Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Metin Şan’ın eşi Yasemin Şan da aynı saldırıda yaralanmış ve tedavi edilerek kurtarılmıştı. Pazar günü ikindi namazına müteakip Bahçeköy Merkez Camii’nden kılınan cenaze namazının ardından Şan’ın naaşı Bahçeköy Kemer Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi. İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde Orman Mühendisi olarak görev yapan Şan, intihar saldırısının gerçekleştiği 28 Haziran günü eşiyle birlikte çatışmanın arasında kaldı. Kurşunlara başından hedef olan Şan, patlayan bomba ile de ağır yaralandı. Mühendisin tedavisi yaklaşık 1,5 yıldır sürüyordu. 

#DEAŞ
#Metin Şan
6 yıl önce