|

16 Nisan kalıcı istikrar demek

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz "16 Nisan'da millete gidiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'ni oylayacağımız bu tarih, kalıcı istikrar demektir" dedi. Yeni Şafak ve TVNET seçim otobüsünü ziyaret eden İnceöz, bu hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Yeni Şafak ve
10:47 - 31/03/2017 Cuma
Güncelleme: 10:53 - 31/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz aracımızı ziyaret etti.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz aracımızı ziyaret etti.

Yeni Şafak ve TVNET seçim otobüsü halkın nabzını tutmak için Anadolu'yu karış karış gezmeye devam ediyor. Afyonkarahisar'dan sonraki durağımız Aksaray oldu. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda yaptığımız çalışma esnasında AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz aracımızı ziyaret etti. Yeni Şafak ve TVNET'e yaptığı bu hizmetten dolayı teşekkürlerini ileten İnceöz gündeme ilişkin sorularımızı yanıtladı. "Bugün ülkemize baktığımızda, kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 15 yıldır istikrarlı büyüyen bir Türkiye tablosu görüyoruz" diyen İnceöz, "Ancak hepimiz biliyoruz ki, mevcut sistem sürekli istikrarı garanti etmiyor. Bu nedenle de her türlü vesayetten arındırılmış, kuvvetler ayrılığı ilkesinin tam anlamıyla uygulandığı, sözde değil özde bağımsız ve tarafsız yargısı ile önüne koyduğu hedeflere emin adımlarla ilerleyen bir yönetim sistemi için 16 Nisan'da millete gidiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'ni oylayacağımız bu tarih, kalıcı istikrar demektir" ifadelerini kullandı.



GÜÇLÜ BİR EVET İLE DESTEK ÇIKACAK


İnceöz, Aksaray'ın her zaman ülkenin gelişimine, değişimine, yeniden inşasına özellikle 2002'den bu yana çok güçlü destek verdiğini belirterek, “Bugüne kadar girilen bütün seçimlerde ve referandumda Aksaray'ımız her zaman en çok oyu veren ilk 5 ilin içerisinde olmuştur. Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy oranları ile bu kutlu yürüyüşe destek vermiştir. İnşallah, 16 Nisan'da da Aksaray'ımızdan güçlü bir Evet'le güçlü Türkiye'nin inşasına, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine güçlü bir destek çıkacaktır."



#Yeni Şafak
#TVNET
#İlknur İnceöz
7 yıl önce