|

3 kamyon çöpü evine istiflemiş

Samsun'un Terme İlçesi'nde Adnan U.'ya ait ev ve bahçesinden belediye ekipleri tarafından 3 kamyon dolusu çöp çıkarıldı. Çöpler, kepçeyle kamyona yüklendi. Çöp evin komşuları her yerin çöp dolması nedeniyle durumu rahatsızlık duydukları için belediye ekiplerine bildirdi. Ev boşaltıldıktan sonra dezenfekte edildi.

Yeni Şafak
12:10 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 12:14 - 24/05/2016 Salı
DHA
Ekipler maskelerle çalışarak yığınlarla çöpü boşalttı.
Ekipler maskelerle çalışarak yığınlarla çöpü boşalttı.

Adana'da Terme İlçesi Yeni Mahalle Saray Sokak'ta yaşayan Adnan U.'ya ait evde ve bahçesinde bulunan çöplerden rahatsız olan çevredekiler, belediyeye şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Terme Belediyesi ekipleri harekete geçti. Adrese gelen Terme Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri evde ve bahçede bulunan çöpleri, atık eşyayı topladı. Belediye görevlileri tarafından toplanan çöpler kepçe yardımıyla kamyona konularak götürüldü. Evden ve bahçeden 3 kamyon dolusu çöp çıktı. Ardında da ev dezenfekte edildi.



Terme Belediye Başkanı AK Partili Şenol Kul, "Kentimizde bizlerin görmediği ve vatandaşlarımızın gördüğü olumsuzluklar olabiliyor. Bu tip olumsuz durumları ise ancak hemşerilerimizin belediye ile işbirliği yapması neticesinde aşabiliriz. Biz yapılan her ihbarı değerlendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.








#Samsun
#Terme
#Çöp ev
8 yıl önce