|

3. köprüde tehlikeli selfie!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesine gizlice girerek köprünün kulesine tırmanan iki arkadaş, “350 metre” yükseklikte özçekim yaptı. Canını hiçe sayarak çıplak elle ve önlem almadan kuleye tırmanan gençler hakkında soruşturma başlatıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 24/11/2015 Salı
Güncelleme: 23:23 - 23/11/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitimine az bir zaman kala Pavel Smirnov ve Özcan İpar isimli iki genç köprüye çıkmaya karar verdi. Hazırlıklarını tamamlayan gençler önce şantiye alanına girdiler ardından köprüye tırmandılar. Gençler köprünün merdivenlerini çıktıkları anı saniye saniye görüntülediler. Hiçbir ekipman ve güvenlik önlemi olmadan çıplak elle vince çıkan gençler ve 350 metre yükseklikte özçekim (selfie) yaptı.



CEZA UYGULANACAK


Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından, olayla ilgili soruşturma ve inceleme başlatıldığı bildirildi. Bahsi geçen izinsiz girişi Pavel Smirnov ve Özcan İpar'in 31 Ekim gece saatlerinde gerçekleştirmiş olabileceğine işaret edilen açıklamada, “Şahısların genel seçimler sebebiyle çalışmalara ara verildiği dönemde, işçilerin ve kule vinç operatörlerinin görev yerlerinde olmamalarının getirdiği rahatlıktan da faydalanarak 1 Kasım seçim günü, günün ağarması ile birlikte haberlerde bahsi geçen özçekimi yaptıktan sonra kimseye görünmeden gene aynı şekilde şantiyeden çıktıkları tespit edilmiştir. Şantiye sahasında bulunan kameralar incelenecektir. Olayda ihmali belirlenenler hakkında gerekli cezai işlemler uygulanacaktır” denildi.


#Yavuz Sultan Selim Köprüsü
#Karayolları Genel Müdürlüğü
#3. köprüde selfie
8 yıl önce