|

‘30 Ağustos'ta millet yeniden ayağa kalktı’

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/08/2016 Salı
Güncelleme: 21:32 - 29/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

30 Ağustos'un, dünya tarihi açısından çok büyük bir kahramanlık örneği olduğunun altını çizen Milletvekili Ayhan Gider, 30 Ağustos'un, aziz milletimizin hangi olumsuz şartlarda olursa olsun, bağımsızlığına ve kutsallarına kastedenlerle mücadele edeceğinin ve yenilmez olduğunun en somut ve en canlı örneği olduğunu kaydetti.



Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nda 30 Ağustos Zaferi'yle birlikte dünyanın en gelişmiş silahlarına ve aziz vatanı işgal için birleşen haçlı kuvvetlerine ve egemen güçlere karşı kaderini kendi elleriyle çizdiğini, hatırlatan Milletvekili Ayhan Gider, kutlama mesajında şunlara yer verdi;



“Milletimiz, Her türlü işgale, mandaya, vesayete karşı kayıtsız şartsız egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Dün olduğu gibi bu gün de, ülkemiz üzerinde emelleri olan ve gelinen noktadan rahatsız olan şer odakları ve kurmuş oldukları tuzakları 94 yıl önce nasıl yok ettiysek, şimdi de aynı irade yok ediyoruz. 17-25 Aralık Darbe girişimi, 15 Temmuz Darbe ve İşgal girişimi karşısında milletimizle birlikte onurlu duruşumuz bunun en açık örneğidir. Bu inanç ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.”


#Ayhan Gider
#30 Ağustos Zafer Bayramı
8 yıl önce