|

30 kilometre kuyruk oldu şoförler kontak kapattı

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, otoyolun Karadeniz bağlantı yolu olarak kullanılan Gerede gişelerinde 30 kilometre kuyruk oluşturdu.

Yeni Şafak
16:16 - 19/08/2018 Pazar
Güncelleme: 16:30 - 19/08/2018 Pazar
AA
Bayram tatili için yollara düşen vatandaşlar kimi bölgelerde 30 km'lik araç kuyruğu oluşturdu.
Bayram tatili için yollara düşen vatandaşlar kimi bölgelerde 30 km'lik araç kuyruğu oluşturdu.

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücülerin, Anadolu Otoyolu'nun Karadeniz bağlantı yolu olarak kullanılan Gerede gişelerinde oluşturduğu araç kuyruğu 30 kilometreyi buldu.

Tatillerini geçirecekleri yerlere gitmek için yola çıkan sürücüler sebebiyle otoyolun Bolu, Çaydurt, Yeniçağa ve Gerede kesiminde, Ankara yönünde trafik yoğunluğu yaşanıyor.



Bazı sürücüler kontak kapattı

  • Özellikle Karadeniz illerine gitmek isteyen sürücülerin Gerede gişelerinden çıkmak istemesi nedeniyle otoyolun bu kesiminde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. Araç sürücüleri kilometrelerce kuyruk nedeniyle kimi noktalarda kontak kapattı.
  • Araç yoğunluğu nedeniyle otoyolun Yeniçağa ile Gerede gişeleri arasındaki 20 kilometrelik alan ile Gerede gişelerinden sonra Karabük istikametine yaklaşık 10 kilometrelik alanda araç kuyruğu oluştu.

Trafik ekiplerinden uyarılar

Bölgede ring halinde bulunan trafik ekipleri, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.


D-100 Karayolu'nun Çaydurt, Yeniçağa kesimlerinde trafik yavaş ilerlerken, Gerede mevkisi ve şehir merkezinde de zaman zaman durma noktasına geliyor.

#Bayram
#Yol
#Trafik
6 yıl önce