|

4 saat sonra fark edildi

Tekirdağ’da 72 yaşındaki Hasan Orhan adlı çiftçi devrilen traktörün altında sıkıştı. Sesini kimseye duyuramayan Orhan, 4 saat sonra kurtarıldı. Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan ve vücudunda kırıklar tespit edilen Orhan’ın hayati tehlikesi yok.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/09/2016 Pazar
Güncelleme: 22:56 - 17/09/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesine bağlı Kılavuzlu Köyünde devrilen traktör altında ağır yaralanan 72 yaşındaki Hasan Orhan, 4 saat sonra kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Olay, dün sabah saatlerinde Süleymanpaşa İlçesine bağlı Kılavuzlu Köyündeki bir tarlada meydana geldi. Çiftçi Hasan Orhan, traktörü ile köye 3 kilometre uzaklıkta bulunan tarlasını sürerken traktör 2 metrelik şarampole devrildi.



SESİNİ DUYURAMADI


Traktör altında kol bacakları kırılan Hasan Orhan, uzun süre kimseye sesini duyuramadı. Yoldan geçen çobanın kazadan 4 saat sonra traktörün devrildiğini görüp haber vermesi üzerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, Hasan Orhan'ı traktör altından çıkarıp ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesine ulaştırdı. Tedaviye alınan Orhan'ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.  TEKİRDAĞ


#Tekirdağ
#Kılavuzlu Köyü
#Hasan Orhan
8 yıl önce