|

40 ton buğday kül oldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangında 40 ton buğday kül oldu

Yeni Şafak
22:06 - 4/08/2015 Salı
Güncelleme: 19:12 - 4/08/2015 Salı
IHA
Gündem
Gündem

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak'a ait çiftlikte çıkan yangında 7 bin balya saman ile 40 ton buğday kül oldu. Yangında yaklaşık 200 bin TL'lik maddi hasar meydana geldiği belirtildi.


Yangın, Bağlık Mahallesi Lale Sokak'ta, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak'a ait çiftliğin depo bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saman balyaları ve buğdayların depolandığı tesiste elektrik kontağının şase yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında alevler bir anda bütün depoyu sardı. Yangının dakikalar içinde bütün depoya yayılması üzerine çiftlik çalışanları durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.


SAATLER SONRA SÖNDÜRÜLEBİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait 4 itfaiye aracı ile yapılan müdahaleye rağmen 7 bin balya saman ve 40 ton buğday kül oldu. Hiç kimsenin yaralanmadığı yangında 112 ekipleri de hazır bekledi. Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan da yangın mahalline gelerek incelemelerde bulundu. İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın saatler sonra söndürülebildi.

#Tekirdağ
#Çerkezköy
#yangın
#buğday
9 yıl önce