|

50 metre kurtarabilirdi

Antalya’da iki kardeş ihmalkarlıklarının bedelini canlarıyla ödedi. Yolun karşısına geçmek için 50 metre ilerideki yaya üst geçidini kullanmak yerine refüjden geçen Sinan ve Çağlar Yılmaz otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:05 - 1/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
İki kardeş ihmallerinin kurbanı
İki kardeş ihmallerinin kurbanı

Antalya Kepez Düdenbaşı Mahallesi’ndeki Gazi Bulvarı’nda, yaklaşık 50 metre ileride yaya üst geçidi olmasına rağmen, orta refüjü bariyerlerle kapalı yoldan karşıya geçmeye çalışan 28 yaşındaki Çağlar ve 23 yaşındaki Sinan Yılmaz kardeşlere otomobil çarptı. İki kardeş hastanede yaşamını yitirirken hayat hikayelerinden ise dram çıktı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kardeşlere yolun karşısına geçtikleri sırada Adem Y. (32) yönetimindeki 34 NH 0860 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Sinan Yılmaz özel bir hastaneye, Çağlar Yılmaz ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. İki kardeş, hastanelerde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kardeşlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, otomobil sürücüsü Adem Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.


ÇOCUK ESİRGEMEDE BÜYÜMÜŞLER

İki kardeşin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından anneleri Hanife Demirbaş ve kız kardeşleri Sinem Gökdoğan tarafından alındı. Anne Hanife Demirbaş, çocuklarının cenazesinin bulunduğu tabuta dokunarak uzun süre gözyaşı döktü. Sinan ve Çağlar Yılmaz kardeşlerin ailevi sebeple Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda büyüdükleri, kurumdan ayrıldıktan sonra ev tutarak birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi. Kardeşlerin, yolun karşısındaki evlerine gitmek isterken kazanın meydana geldiği belirtildi.

#Antalya
#Kepez
7 yıl önce