|

7 ilde uyuşturucu operasyonu: 49 gözaltı

Adana merkezli Adana merkezli Diyarbakır, Mersin, Bitlis, Antalya, İstanbul ve Erzincan'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 49 kişi yakalandı. Özel harekat ve polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda, ayrıca bir ton 200 kilogram kubar ve toz esrar ele geçirildi.

Yeni Şafak
11:23 - 13/01/2017 Cuma
Güncelleme: 11:40 - 13/01/2017 Cuma
AA
Uyuşturucu tacirlerine şafak vakti havadan ve karadan operasyon düzenlendi.
Uyuşturucu tacirlerine şafak vakti havadan ve karadan operasyon düzenlendi.

Adana merkezli 7 ilde, uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 49 kişi adliyeye gönderildi.



Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu temin ettiği ve sattığı öne sürülenlere yönelik Adana merkezli Diyarbakır, Mersin, Bitlis, Antalya, İstanbul ve Erzincan'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan biri kadın 49 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.



Büyükşehir Belediyesine ait otobüs ve polis araçlarıyla Adana Adli Tıp Birimine getirilen zanlılar, burada sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.



Bir ton 200 kilo esrar ele geçirildi


Özel harekat ve polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda, 1 ton 200 kilogram kubar ve toz esrar, 6 pompalı av tüfeği ve 3 ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait fişekler ele geçirilmişti.






#Adana
#Diyarbakır
#Mersin
#Bitlis
#Antalya
7 yıl önce