|

Abdullah Gül'den TEOG açıklaması

11.Cumhurbaşkanı Gül, twitter hesabından TEOG açıklaması yaptı. Gül, "Gündemde olan sınav sistemi değişikliğinin çok boyutlu bir çalışma ile yapılmasını ve özellikle fırsat eşitliği ilkesini korumasını umuyorum" dedi.

Yeni Şafak
20:14 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:21 - 18/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TEOG'un kalkması yönündeki açıklamalarına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de yorumladı.

Gül, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Gündemde olan sınav sistemi değişikliğinin çok boyutlu bir çalışma ile yapılmasını ve özellikle fırsat eşitliği ilkesini korumasını umuyorum" ifadelerini kullandı.



  • Cumhurbaşkanı Ne demişti?
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin" ifadelerini kullanmıştı.
#TEOG
#Abdullah Gül
#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce