|

Açıköğretim'de ücretsiz yüzyüze dersler başlıyor

Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüzyüze derslerin Güz Dönemi, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünde başlayacak.

Yeni Şafak
11:21 - 10/10/2017 Salı
Güncelleme: 11:35 - 10/10/2017 Salı
IHA
Açıköğretim ücretsiz yüzyüze dersler Eskişehir'de başlıyor.
Açıköğretim ücretsiz yüzyüze dersler Eskişehir'de başlıyor.

AÖF'de ücretsiz yüzyüze dersler, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünde başlayacak.

Anadolu Üniversitesi'nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde 33 merkezde sürdürülen yüzyüze derslere Açıköğretim öğrencileri, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek.

Açıköğretim öğrencilerinin özellikle zorlandıkları bazı derslere yönelik yapılan yüzyüze dersler, öğrencilerin başarılarına büyük katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra öğrenciler; Anadolu Üniversitesi'nin kütüphane, sosyal faaliyetler, spor, konferans, sempozyum gibi bir takım olanaklarından da faydalanabiliyorlar. Bu derslerde bir araya gelen Açıköğretim öğrencileri kendi aralarında dersleri ve sorunları ile ilgili bilgi paylaşımı olanağı da elde ediyor.


12 farklı ders

Açıköğretim öğrencileri, hafta içi akşam saatlerinde gerçekleştirilecek ücretsiz yüzyüze derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini 2 Ekim tarihinden itibaren AÖF Eskişehir Bürosundan veya
adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki "Öğretim Ortamları" ve oradan da "Yüzyüze Öğretim Hizmetleri" bölümünü inceleyerek öğrenebilecekler.

Eskişehir'de 16 Ekim Pazartesi günü başlayacak yüzyüze dersler 12 Ocak 2018 Cuma günü akşamına kadar kesintisiz devam edecek. Yüzyüze öğretim kapsamında, “Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, Denetim, İngilizce I, Arapça I ve Arapça III" dersleri yapılacak.

#Açıköğretim
#Anadolu Üniversitesi
6 yıl önce