|

'Adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafla bir araya geldiği iftarda yaptığı konuşmada, "Bu ülkede adalet var dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız. Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır. 2 bin 193 gazimizin şu anda yaralı oluşudur." dedi.

Yeni Şafak
21:30 - 20/06/2017 Salı
Güncelleme: 22:16 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnafla bir araya geldiği iftarda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bizim Ahilik geleneklerimize sahip çıkmamız gereklidir.

Ülkemizde tarihinden geleneğinden bihaber birileri milletimizi utanmadan "Bu millet adam olmaz" diye aşağılıyordu. Milletimiz 15 Temmuz'da cevabını verdi.

"Bizim aradığımız adalet şehitlerimizin kanıdır"

Bu ülkede adaletin olduğuna inanıyoruz. Bu ülkede adalet var dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız. Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır. 2 bin 193 gazimizin şu anda yaralı oluşudur.

"Seviye her gün düşüyor"

İstanbul'dan Ankara'ya yürüyor ya her geçen gün bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor. Bu ülkede adalet var. Kurtulamayacaksınız.

İstanbul'a yürüyorlar, yolları açık olsun. Kamunun hukukunu bozmadan böyle bir aslında hakları da yok fakat arkadaşlarımız, hükümetimiz burada onlara anlayış göstermek suretiyle onlar bu yürüyüşlerini devam ettiriyorlar. Ülkemizde tarihinden ve kültüründen bihaber birileri uzun zamandır olumsuz değerlendirmeler yapıyor.

"Terör örgütleriyle el eleler"

Bunlar şimdi terör örgütleriyle el ele kol kola dolaşmıyorlar mı? Dürüst değilsiniz. Bizim bu dünyada Allah'tan başka hesap veremeyeceğimiz hiç kimse yok.

Yeni bir iftira atmışlar. Tayyip Erdoğan'ın 3 milyar dolarlık hazinesi var diye.

16 Nisan'ın sonucu Kasım 2019'da olacak. Bu seçim bizim için çok önemli olacak.



#Recep Tayyip Erdoğan
#İftar
#Esnaf
7 yıl önce