|

Adana'da öğrenci yurdunda duman paniği

Adana'nın Seyhan ilçesinde özel bir kız öğrenci yurdunun çatı katındaki bacadan yükselen duman nedeniyle yangın çıktığı sanılınca öğrenciler arasında panik yaşandı.​ Panik sırasında fenalık geçiren 2 öğrenciye sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Yeni Şafak
09:37 - 16/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:43 - 16/03/2017 Perşembe
AA
Öğrenci yurdunun bacasından çıkan duman paniğe neden oldu
Öğrenci yurdunun bacasından çıkan duman paniğe neden oldu

Adana'da özel bir kız öğrenci yurdunun çatı katındaki bacadan yükselen duman nedeniyle yangın çıktığı sanılarak tahliye edilen öğrenciler panik yaşadı.



Merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde bulunan İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrenci yurdunun çatı katındaki bacadan, henüz belirlenemeyen bir nedenle duman çıkmaya başladı.



Yurt yetkililerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesinin itfaiye ekipleri, yurt bahçesinde önlem aldı.



Bu sırada binada bulunan yaklaşık 150 öğrenci, yurt görevlileri tarafından tahliye edildi.



Dışarı çıkan ve panik yaşayan öğrencilerin bazıları ailelerini telefonla aradı. Bu sırada fenalık geçiren 2 öğrenciye 112 acil yardım ekiplerince müdahale edildi.



Yapılan kontrolde yurtta her hangi bir yangın olmadığı belirlenirken, dumanın neden kaynaklandığının araştırıldığı kaydedildi.



#Adana
#Yangın
#Yurt
7 yıl önce