|

Ağrı'da çıkan çatışmada yaralanan asker şehit oldu

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan uzman çavuş tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Yeni Şafak
12:18 - 15/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:22 - 16/11/2017 Perşembe
Arşiv
Arşiv
Ağrı'nın
Eleşkirt
ilçesi kırsalında, güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş
şehit
düştü.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı timlerince, ilçenin kırsal kesiminde terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi ve barınma alanlarının tespit edilip imhası amacıyla operasyon başlatıldı.

Operasyonda, güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada bir uzman çavuş yaralandı.

Helikopterle bölgeden alınarak Ağrı Devlet Hastanesine getirilen yaralı uzman çavuş, buradaki müdahalelere rağmen şehit oldu.

Bölgedeki operasyonunun sürdüğü belirtildi.

4 terörist etkisiz hale getirildi

Öte yandan Erzurum'un Karayazı ilçesi ile Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi arasında bulunan Eyüpkomu köyü kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Ağrı İl Jandarma Komutanlığı tarafından bu sabah saatlerinde ilimiz Eleşkirt ilçesi sınırları içerisinde bir grup terörist ile sıcak temas sağlanmış, çıkan çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Çatışmada 1 uzman çavuşumuz şehit olmuştur" denildi.

#Ağrı
#Eleşkirt
6 yıl önce