|

Aile boyu vahşet

Elazığ’da 4,5 aydır kayıp olan İsmail D.’yi oğullarının öldürüp ormanlık alana gömdüğü ortaya çıktı. Babalarını öldürdükten sonra kayıp başvurusunda bulunan S.D. ile suç ortağı A.D., cesedi yakamadan yakalandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 22:05 - 21/02/2016 Pazar
Yeni Şafak
Evlatları tarafından tabancayla vurularak öldürdülen İsmail D.’nin diğer oğulları Cahit D. ile Nihat D. gazetelere ilan vererek babalarının bulunmasını istemişti.
Evlatları tarafından tabancayla vurularak öldürdülen İsmail D.’nin diğer oğulları Cahit D. ile Nihat D. gazetelere ilan vererek babalarının bulunmasını istemişti.

Elazığ'ın Palu ilçesinde 2 kardeş, öldürdükleri babalarının cesedini yakmak isterken yakayı ele verdiler. İddiaya göre, kan donduran olaylar zinciri şöyle gelişti:



59 yaşındaki evli ve 9 çocuk babası İsmail D., 17 Ekim 2015 tarihinde Kovancılar ilçesi Karasungur köyü Beşoluk mezrasında kayboldu. 2 gün sonra oğlu S.D., jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Diğer kardeşler de gazetelere ilan vererek babalarının bulunmasını istedi.



YAKMAK İÇİN BENZİN ALDILAR

Ancak tüm aramalara rağmen İsmal D.'ye ulaşılamadı. Buna rağmen soruşturmayı derinleştiren jandarma, durumları şüpheli görülen kayıp vatandaşın oğulları S.D. ve A. D.'yi yakın takibe aldı. Motorlu araçları olmayan kardeşlerin bir benzin istasyonunundan 12 litre benzin aldığı belirlenince, Beşoluk mezrası didik didik arandı. Bir bölgede kazı yapıldığını gören sivil ekipler bölgede pusuya yattı.



ANNELERİNİ DÖVÜYORMUŞ

Gece vakti bölgeye gelen S.D., topraktan çıkardıkları babalarının cesetlerini tahta sala koydukları sırada suçüstü yakalandı. S.D., ifadesinde babasının sürekli annesine şiddet uyguladığını, bu nedenle kardeşi ile cinayeti işleyip kayıp süsü verdiklerini itiraf etti. Zanlının suç ortağı diğer kardeş de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlenen İsmail D.'nin cesedi otopsi için Kovancılar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


#elazığ
#vahşet
#ceset
8 yıl önce