|

AK Parti’de ‘tapu harekatı’

10 milyondan fazla üye ile en çok üyesi bulunan parti olan AK Parti, borçsuz teşkilat ve tapulu binalar için harekete geçti. AK Parti, bütün kentlerdeki il başkanlığı binalarının tapularını alarak, kiralık dönemi kapatmayı hedefliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:23 - 6/03/2016 Pazar
Yeni Şafak

10 milyondan fazla üye ile en çok üyesi bulunan parti olan AK Parti, borçsuz teşkilat ve tapulu binalar için harekete geçti. Tasarruf adımlar için karar alan partide çalışmayı Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz koordinesinde yürütülüyor.



Bu kapsamda, 6 il binasında çalışmalar son aşamasına geldi. Aynı zamanda, terör örgütlerinin en çok saldırısına uğrayan siyasi teşkilat olan AK Parti, terör olaylarının yaşandığı kritik ilçelerde de benzer bir çalışma yürütülecek. Atılan adımın, hem tasarruf hem güvenlik amacı taşıdığı öğrenildi. 'Borçsuz teşkilat, tapulu binalar' hedefiyle gerçekleştirilen çalışmanın, teşkilatın verimliliğini artıracağını belirten AK Partili kurmaylar, “Biz siyaseti milletimizle iç içe yapıyoruz. Parti binalarımızın da, her türlü hizmeti sunacak ve halkımızın direkt ulaşabileceği şekilde olması için çalışıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

#ak parti
#tapu
#hamle
8 yıl önce