|

AK Parti'den bir ilk daha: Vatandaşlar tek tıkla görebilecek

AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti hükümetlerinin icraatlarını dünyaya anlatmak için İngilizce kitap hazırlığında sona yaklaştıklarını bu alanda da partisinin bir ilke imza attığını belirtti. AK Parti yayınlarını dijital ortama yükleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Dağ, "Bu sayede vatandaşlarımız tüm verilere 'tek tık' ile ulaşabileceklerdir" dedi.

Yeni Şafak
10:21 - 20/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:28 - 20/11/2017 Pazartesi
Diğer
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ

AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi 2019 seçimlerini AK Parti olarak çok farklı bir yere koyduklarını dile getirerek, parti içerisindeki tazelenme ve yenilenme sürecinin halktan gelen sese kulak veren partisinin bu süreci başarılı bir şekilde atlatacağını söyledi.

Süreci "siyasi risk" olarak bir çok kesime rağmen, kurumsallaşmış ve halkın gönlüne giren AK Parti'nin bu riski almaktan çekinmediğini anlatan Dağ, "Her şeyden evvel bu partiye gönül vermiş bir vatandaş olarak bu süreci, siyasi hesaplar gütmeden halkımız ve devletimizin selameti için başlatılan bir süreç olarak görüyorum. Vatandaşlarımız bilmeliler ki, bu yenilenme süreci AK Parti’yi çok daha güçlendirerek 2019 seçimlerine hazırlayacaktır. Ayrıca, AK Parti aidiyet bağının güçlü olduğu bir partidir. Dinlenecek yahut farklı görevlerde devam edecek arkadaşlarımız da bu aidiyetin birer parçasıdır." ifadelerini kullandı.

"Hedef 2023" raporu hazır

2019'da yapılacak seçimlere yönelik yol haritası çalışmalarının devam ettiğini, 2011 Seçim Beyannamesi ile oluşturulan 2023 siyasi vizyonuna ek olarak gerçekleştirmeyi düşündükleri reformların revize edilmesini sağladıklarını dile getiren Dağ. AK Parti'nin duruşu, siyasi perspektifi ve her alana yönelik faaliyetlerin ortaya konulması planladıklarına dikkat çekerek, "2017'nin Mayıs ayında, kurumların 'strateji daire başkanlıkları' ile görüşmeler sonucunda 5 aylık sürede 'Hedef 2023' çalışma raporunu hazırladık. Bu rapor her zaman daha ilerisini hedefleyen partimizi 2019 seçimlerine hazırlamanın ötesinde cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmeye ve geliştirmeye yönelik bir adımdır." dedi .

"AK Parti ilklerin ve hizmetlerin partisidir"

AK Partili Dağ, AR-GE Başkanlığı olarak partilerinin siyaset üretme konusundaki materyallerin oluşturulması ve temininin dışında birçok proje gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Haber7'de yer alan açıklamalarında Dağ, AK Parti'nin çalışmalarından bahsetti.

Vatandaşlar "tek tık" ile AK Parti'nin icraatlarını görebilecek

Hızlı bilgiyi en doğru ve anlaşılır bir şekilde vatandaşlara anlatmak için AR-GE olarak görsel çalışmaları değerli bulduklarını değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Buradan hareketle, 15 yıllık hükümetimiz döneminde gerçekleştirilen mega projeleri 'infografik'ler haline getirip yayınlamayı planlıyoruz. Bu sayede hükümetlerimiz öncesi ve sonrası Türkiye arasındaki farkın, sade ve anlaşılır biçimde görsellerle vatandaşlarımıza her mecrada sunulacaktır. Ayrıca bu zamana kadar basılan tüm AK Parti yayınlarını dijital ortama yükleme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu sayede vatandaşlarımız tüm verilere 'tek tık' ile ulaşabileceklerdir." açıklamasında bulundu.

AK Parti, icraatlarını dünyaya anlatacak

AK Parti'nin sağlık, turizm, spor, kültür ve alt yapı gibi alanlarda gerçekleştirdiği icraat ve projelerin dünyadaki bir çok siyasetçinin de dikkatini çektiğine değinen Dağ, AK Parti'nin Türkiye'de gerçekleştirdiği 15 yıllık icraatları dünyaya anlatmak için yapacakları çalışmaya ilişkin olarak ise şunları söyledi:

"Türkiye’nin partisi olmanın çok daha ötesinde bir vizyon yüklediğimiz AK Parti'mizin 15 yıllık hükümetleri döneminde gerçekleştirmiş olduğu icraatları ülke dışındaki insanlara anlatabilmek adına Türkiye Genel İcraatları Kitaplarını İngilizce'ye çevirme çalışmalarımız çok yakında tamamlanacak. Bu alanda da en kapsamlı çalışmayı yapan ilk parti olacağız. AK Parti'nin icraatlarını dünyaya anlatacağız. İlklerin ve hizmetlerin partisi olan AK Parti, birçok proje ile 2019 seçimlerine hazırlıklarımız tüm teşkilatlarımızca büyük bir özveri ile devam etmektedir. İnşallah, 2019 yılındaki seçimlere yenilikçi ruhundan hiçbir şey kaybetmemiş, zamanı yakalayan ve çalışkan bir AK Parti ile gireceğiz. "

#AK Parti
#Hamza Dağ
6 yıl önce