|

AK Partili vekilden Yılmaz Özdil'e sert tepki: Fitnenin Sözcü'sü

AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, CHP'ye yönelik 'yerli otomobil' eleştirisini çarpıtan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'e sert tepki gösterdi. Kendisine 'şoför' ithamıyla hakaret etmeye kalkışan Özdil'e 'Fitnenin Sözcü'sü' tabiriyle seslenen Çamlı, "Bu milletin onurlu şoförlerini ve şoförlük mesleğini aşağılayanlar, çamurluklara sıçrayan olur" dedi.

Yeni Şafak
15:02 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:40 - 29/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Yılmaz Özdil-Ahmet Hamdi Çamlı
Yılmaz Özdil-Ahmet Hamdi Çamlı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Ülke TV'de katıldığı bir programdaki konuşmasını çarpıtan Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'e çok sert tepki gösterdi. "Tam bir fitnenin tam Sözcü'sü haline gelmiş, millete ve değerlerine hakaret üretme bataklığına dönmüş gazetenin fitnenin Özdil'i olmuş Yılmaz Özdil'i bize sarmış" diyen Çamlı, "Eskiden bakanlık, valilik, belediye imkânlarıyla, milletin parasıyla, patlatıp içtikleri pahalı marka şampanyaları şimdi bulamadıkları için “rejim krizi" yaşıyorlar.' ifadelerini kullandı. Sözcü gazetesinin yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü köşesinde AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'yı hedef aldı. Çamlı'nın Ülke Tv'de katıldığı program sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdiği 'yerli otomobil' ifadelerini çarpıtan Özdil, Çamlı'yı ağır ifadelerle hakaret etmeye kalkıştı.



Çamlı, kendisine 'şoför' ithamında bulunan Özdil'e, "Bu milletin onurlu şoförlerini ve şoförlük mesleğini aşağılayan alçakların sakinleri şunu iyi bilsinler ki, sonra lağımı patlamış sokağın ıslağından geçmek zorunda kalan şoförün aracının çamurluklarına sıçrayan olursunuz" dedi.



"Sözcü'sünün Özdil'i yine bir tantana üretmiş"

Çamlı'nın açıklamalarından öne çıkan maddeler şöyle:



"Fitnenin sözcüsü, 'köpek öldürene' mahkûm Yılmaz Özdil'e… Bu ülkede, tam bir fitnenin sözcü'sü haline gelmiş, millete ve değerlerine hakaret üretme bataklığına dönmüş “gazte"nin, fitnenin özdil'i olmuş Yılmaz Özdil'i bu sefer de bize sarmış.



Ülke Tv'de yapmış olduğumuz bir saatten fazla süren programda, 2. Dünya harbinde yerle bir olan, taş taş üstünde kalmayan ve o moloz yığınından ayağa kalkıp dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olan Almanya'nın (vs Avrupa ülkeleri) geldiği noktayı ve buna karşın zenginliği ile 100 senedir (bir haftalık Kıbrıs çıkartması hariç) doğru."




#Ahmet Hamdi Çamlı
#Yılmaz Özdil
7 yıl önce