|

Akademik ve sportif alanlarda sürdürülebilir başarı

2016 – 2017 eğitim ve öğretim yılında I. TEOG sınavında ilçe birincisi olan Asil Okulları akademik alanda sürdürdüğü başarısını, farklı spor dallarında da çeşitli birincilikler elde ederek devam etmektedir.

Yeni Şafak ve
16:42 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:45 - 19/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Asil Okulları 2016 – 2017 eğitim ve öğretim yılında I. TEOG sınavında ilçe birincisi oldu.
Asil Okulları 2016 – 2017 eğitim ve öğretim yılında I. TEOG sınavında ilçe birincisi oldu.

Asil Okulları sürdürülebilir başarı için her öğrencinin, öğretmenleri tarafından bire bir ilgi ile takip edilmesi gerektiğine inanmakta ve bu alaka sonucunda öğrencinin yeteneklerini keşfedip, kendini doğru ifade edebileceği ve mutlu olacağı alana yönlendirmektedir. Akademik takibin yanı sıra öğrencilerimizin sportif yetenek ve becerileri de beden eğitimi zümremizce, gözlemlenmekte ve dönem içerisinde çeşitli spor dallarına doğru yönlendirme yapılmaktadır.

Öğrenci merkezli eğitimimizin sonucunda; akademik kadromuz rehberliğinde, 2016 – 2017 eğitim ve öğretim yılı boyunca spor müsabakalarında öğrencilerimiz çeşitli branşlarda başarılı sonuçlara imza atmakta; “Yıldız Kız Voleybol Takımımız” ilçe dördüncülüğünü, “Küçük Kız Basketbol Takımımız” ilçe şampiyonluğunu ve “Küçük Erkek Futbol Takımımız” Galatasaray Metin Oktay Tesislerinde 180 okulun katılımıyla gerçekleşen “İstanbul Avrupa İl Şampiyonası”nda üçüncülüğü elde ederek, Bakırköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak ve Galatasaray U-12 futbol antrenörü Ahmet Geçer’in elinden kupa ve madalyalarını aldılar.

Okulumuz eğitim ve öğretim dönemine başladığı yıldan bu yana TEOG sınavında ilçe birincisi olmakta, ülke sıralamasında ise iddia ile yükselmeye devam etmektedir.

Bu başarımızın temelinde; koçluk sistemi, öğrencinin etütleri ve bire bir ders takiplerinin yanı sıra ailevi ve çevresel sorunları, akran ilişkileri ve gelecek planlaması ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimimizin desteği yer almaktadır. Akademik gelişim içinde öğrencilerimizin faydalı stres seviyesini aşmasını engellemekteyiz.

Butik okul konseptiyle eğitim veren Asil Okulları; önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde İstanbul Bahçelievler’de yeni kampüsünde öğrencileriyle beraber başarılarını pekiştirmeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda; milletimizin milli ve manevi değerlerini evrensel değerler ölçeğinde algılayıp; ailesine, vatanına ve milletine bağlı kişisel gücü yüksek kararlı ve motivasyonunu özgün donanımından alan “Asil Bir Nesil” yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

#Asil okulları
#TEOG
7 yıl önce