|

Ali Rıza Hafız Hakk’a yürüdü

Tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden Milli Selamet Partisi kurucularından Ali Rıza Öztürk hoca, kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolcuğuna uğurlandı.

Yeni Şafak
04:00 - 1/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 21:01 - 30/11/2014 Pazar
Diğer
İmam Hatip ve İlahiyat camiasının hamisi olarak bilinen, İlim Yayma Cemiyeti ve Eğitim Vakfı ile Milli Selamet Partisi'nin kurucularından Selamet Kitap Kırtasiye'nin sahibi ve çevresinde Ali Hafız olarak tanınan Ali Rıza Öztürk Hoca (80), tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi'nde önceki gün hayatını kaybetti. 

ERDOĞAN TAZİYE İÇİN ARADI

Ali Rıza Öztürk Hoca için dün Samsun Büyük Camii'nde ikindiyi müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlar, ailesi ve sevenleri katıldı. Ali Rıza Öztürk Hoca'nın cenaze namazını, aynı zamanda Öztürk'ün yeğeni olan Samsun Müftüsü Doç. Dr. Hayrettin Öztürk kıldırdı. Cenaze namazının ardından Ali Rıza Öztürk, Kıranköy aile kabristanlığında toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Öztürk’ün yakınlarını arayarak taziyelerini ilettiği öğrenildi.
#Selamet Partisi
#Ali Hafız
#Ali Rıza Öztürk
9 yıl önce